F ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ - GROWN UPS - FilmBoy ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ - GROWN UPS - FilmBoy
  • Latest News

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ - GROWN UPS

    Και τα παρείστικα συνεχίζονται... 

    Μετά το αποτυχημένο, σχεδόν αυτοβιογραφικό Funny People, ο Adam Sandler ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι με το Grown Ups και μας καλεί στο reunion με τους παιδικούς του φίλους, στη γιορτή της 4ης Ιουλίου. 

    Ίσως ακούγεται καλό για πρόσκληση πάρτι, αλλα για κινηματογραφική ταινία όχι. 

    Ο θάνατος του αγαπημένου προπονητή μιας ομάδας στα σχολικά τους χρόνια, μαζεύει τους 40ρηδες πλέον παίχτες της στη πόλη που μεγάλωσαν για τη κηδεία του και αργότερα σε ένα σπίτι στη λίμνη. 

    Ο Adam Sandler μαζί με τη γυναίκα του – σχεδιάστρια μόδας Salma Hayek, τα 3 κακομαθημένα παιδιά του και τη babysitter, ο Kevin James με την όμορφη γυναίκα του Maria Bello που ακόμα βυζαίνει τον 4χρονο γιο τους, ο Chris Rock με την έγκυο σύζυγο του Maya Rudolph που δεν τον σέβεται καθόλου αλλά και τη πεθερά του, ο Rob Schneider με τη υπερήλικη ...γκόμενά του και ο David Spade ως ανέγγιχτος poster-boy που ...αδελφιζει. 

    Ο σκηνοθέτης Dennis Dugan είναι ο ηθικός αυτουργός των You Don’t Mess with the Zohan και του I now Pronounce You Chuck & Larry, γι’αυτό ...



    ...αν καταφέρετε να βγείτε από την αίθουσα αρτιμελής, να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό. 

    Οι κάκιστες κριτικές λένε ότι δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα στη ταινία, ότι αν λείψεις κάνα μισάωρο στο κυλικείο δε θα χρειαστεί να σου εξηγήσει κάποιος τι έχασες, ότι οι άντρες που ‘...μένουνε πάντα παιδιά’ κοροϊδεύει ο ένας τη κατάσταση του άλλου, τις κοιλιές τους και τις συζύγους τους, και ότι η καλύτερη στιγμή στα 100 λεπτά της ταινίας είναι όταν βρίσκεις ταξί να φύγεις. 

    Στις κωμωδίες είναι δύσκολο να ταυτιστείς με τις κριτικές άλλων (σε όλες τις ταινίες αλλά ειδικά η κωμωδία βασίζεται πολύ στα προσωπικά σου βιώματα, στο χιούμορ του καθενός, στη διάθεση) και φυσικά δεν υιοθετώ τα κακά λόγια πριν δω το φιλμ, αλλά... 

    Το σενάριο είναι ευγενική χορηγία του Adam Sandler από τα παιδικά του χρόνια (ουφ!) μαζί με μια βοήθεια από τον Fred Wolf. 

    Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Sandler διηγήθηκε μια ιστορία όπου ο ίδιος κρεμάστηκε από ένα σκοινί για να περάσει απέναντι από τη λίμνη και τσακίστηκε, κι επειδή γέλασαν κάποιοι είπαν να βάλουν τη σκηνή στη ταινία αλλά και στο trailer. 

    Όσον αφορά τα εισιτήρια, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. 

    Το Grown Ups έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 25 Ιουνίου και έκανε 40(!) εκατομμύρια δολάρια στο τριήμερο, τα διπλάσια από την πρεμιέρα του Knight and Day του Tom Cruise και της Cameron Diaz την ίδια μέρα, και μέχρι χθες να έχει αγγίξει τα 130!! 

    Στην Ελλάδα η Audio Visual θα το φέρει στις 22 Ιουλίου. 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ - GROWN UPS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top