F Cold Brook trailer: O William Fichtner οδηγεί ένα φάντασμα σπίτι του στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο - FilmBoy Cold Brook trailer: O William Fichtner οδηγεί ένα φάντασμα σπίτι του στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο - FilmBoy
  • Latest News

    Cold Brook trailer: O William Fichtner οδηγεί ένα φάντασμα σπίτι του στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο


    Ο William Fichtner είναι ένας από τους ηθοποιούς που σου δίνουν την εντύπωση πως σπαταλούν το πλούσιο ταλέντο του δεξιά κι αριστερά. 
    Έχοντας περάσει πια 60, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να περάσει για πρώτη φορά και πίσω από τη κάμερα με το Cold Brook.

    Η πρωτότυπη ιστορία μας πάει σε μια τυπική μικρή αμερικάνικη πόλη όπου ζουν δυο απλοί τυπικοί άνδρες. 

    Ο Ted και ο George είναι συνάδελφοι εργαζόμενοι σε ένα μουσείο. 
    Ένα βράδυ βρίσκουν έναν άγνωστο άνδρα να περιφέρεται σαν χαμένος στους διαδρόμους. 
    Αυτό που δεν αργούν να καταλάβουν είναι πως ο Gil πνίγηκε σε ένα ναυάγιο πριν 150 χρόνια! 
    Παρότι μόνο εκείνοι μπορούν να τον δουν, ο Gil τους αλλάζει τη ζωή και μαζί του ξεκινούν ένα ταξίδι για να τον επιστρέψουν σπίτι του, στη Νέα Ορλεάνη.

    Παρά το μεταφυσικό στοιχείο, το Cold Brook όπως ήδη θα καταλάβατε δεν είναι θρίλερ αλλά μια ευαίσθητη ανθρώπινη δραμεντί για την ανάγκη που έχει ο κάθε άνθρωπος να επιστρέψει σπίτι του.

    Ο William Fichtner έχει γράψει το σενάριο, βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ έχει και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έχοντας δίπλα του τους Kim Coates (Resident Evil: Afterlife) και Harold Perrineau (Sabotage).

    Το Cold Brook θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις αρχές Νοεμβρίου. 

    Δείτε το πολύ όμορφο trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cold Brook trailer: O William Fichtner οδηγεί ένα φάντασμα σπίτι του στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top