F Trailer και poster του sci-fi horror Dead Shadows από τη FilmBoy Pictures! - FilmBoy Trailer και poster του sci-fi horror Dead Shadows από τη FilmBoy Pictures! - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer και poster του sci-fi horror Dead Shadows από τη FilmBoy Pictures!

    Η νέα ταινία της FilmBoy Pictures είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που περιμένατε.

    Ένα απίστευτο sci-fi horror, ένας αληθινός φόρος τιμής στον κινηματογράφο που αγαπάμε, από τον John Carpenter μέχρι τον Steven Spielberg, εμπνευσμένο από τη μυθολογία του HP Lovecraft και τον σχεδιαστή comics Paolo Eleuteri Serpieri.

    Το Dead Shadows θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ SFF-Rated Athens, Σάββατο 13 Απριλίου τα μεσάνυχτα, και θα βγει στις αίθουσες το Μάιο.

    Το Dead Shadows αφηγείται την τρομακτική ιστορία ενός νεαρού αγοριού ονόματι Chris (Fabian Wolfrom), του οποίου οι γονείς σκοτώθηκαν βάναυσα πριν από 11 χρόνια, την ίδια ημέρα που ο κομήτης του Haley έγινε ορατός από τη Γη.

    Απόψε, ένας νέος κομήτης θα εμφανιστεί και όλοι οι ένοικοι στο κτίριο του Chris ετοιμάζονται για ένα πάρτι για να γιορτάσουν το γεγονός.
    Ακόμα και «πάρτι Αποκάλυψης» θα γίνει από κάποιους.

    Καθώς πέφτει η νύχτα, ο Chris παρατηρεί ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να ενεργούν παράξενα - και φαίνεται ότι αυτό έχει σχέση με κάποιο τρόπο με τον κομήτη.
    Έχουν γίνει αποπροσανατολισμένοι και βίαιοι, και σε λίγο θα αρχίσουν να μεταλλάσσονται σε κάτι …πέρα από αυτόν τον κόσμο.

    Σε έναν αγώνα επιβίωσης, ο Chris προσπαθεί να ξεφύγει από το κτίριο, με τη βοήθεια ενός οπλισμένου και σαρκαστικού ενοίκου (John Fallon).
    Αλλά θα καταφέρουν να βγουν έξω ζωντανοί;


    Με το DEAD SHADOWS, ο συμπαραγωγός και σκηνοθέτης David Cholewa θέλει να επαναπροσδιορίσει το creature horror είδος με πολλή δράση. 


    Παίρνοντας το είδος του τρόμου για το οποίο οι Γάλλοι είναι γνωστοί, και το παλιό vibes της δεκαετίας του ’80, και ανυψώνοντάς το στο επόμενο επίπεδο, ο Cholewa δημιούργησε μια ταινία που έχει διασκέδαση, σασπένς, δράση και τρόμο. 

    Επίσημη συμμετοχή Sitges 2012.

    Το Μάιο στους κινηματογράφους από τη FilmBoy Pictures.

    Δείτε το trailer με ελληνικούς υποτίτλους, αποκλειστικά στο FilmBoy.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer και poster του sci-fi horror Dead Shadows από τη FilmBoy Pictures! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top