F Κι όμως υπάρχει Percy Jackson: Sea of Monsters και έχει trailer - FilmBoy Κι όμως υπάρχει Percy Jackson: Sea of Monsters και έχει trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Κι όμως υπάρχει Percy Jackson: Sea of Monsters και έχει trailer


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ανάμεσα στα εκατομμύρια sequel που πρόκειται να δούμε και φέτος, έρχεται ένα που θα λέγαμε πως όχι μόνο δεν το περιμέναμε καθόλου αλλά είχαμε ξεχάσει πως θα κυκλοφορούσε.

    Το Percy Jackson and The Lightning Thief του 2010, ήταν στην συνομοταξία των "νταξ μωρέ...περνούσε η ώρα", όντας ένα young adult τουρλουμπούκι φαντασίας, από μέτρια ψηφιακά εφέ συν όλα τα κλισέ του είδους, περί εκλεκτού, προετοιμασίας για τελική μάχη και γνωστών ηθοποιών σε ρόλους-ξεπέτες.

    Όσο για την έτσι κι αλλιώς καρασφαγμένη ελληνική μυθολογία...περιττό να αναφερθούμε.

    Εκεί που νομίζαμε λοιπόν πως δεν θα βλέπαμε sequel όταν με ένα μπάτζετ των $95 εκατομμυρίων απέφερε στην Αμερική $88, τελικά αποφάσισαν πως οι παγκόσμιες των $226 ήταν αρκετές, προσθέτοντας λογικά σε αυτές και τις πωλήσεις των dvd.


    Συγκριτικά με άλλα μετά-Harry Potter franchise, το Percy Jackson ίσως και να έχει ελπίδες τελικά για κάτι παραπάνω, με την κυκλοφορία του ακόμα πιο θεαματικού Sea of Monsters.

    Στο sequel που αποτελεί αντιστοίχως μεταφορά του 2ου βιβλίου από τα πέντε της πρώτης σειράς, τέρατα και δαίμονες ανακαλύπτουν πως τα μαγικά σύνορα της κατασκήνωσης για ημίθεους, δεν είναι και τόσο απροσπέλαστα.

    Έτσι, ο γιος του Ποσειδώνα Percy Jackson θα πρέπει να διασχίσει την θάλασσα των τεράτων για να αναζητήσει το μυθικό Χρυσόμαλλο Δέρας, το οποίο χρειάζεται για να αποκατασταθεί η μαγική δύναμη των συνόρων της κατασκήνωσης.

    Τα γυρισματα έγιναν στο Βανκούβερ του Καναδά και την Νέα Ορλεάνη ενώ η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν η 15η Μαρτίου.

    Το πρωταγωνιστικό τρίο των Logan Lerman, Brandon T. Jackson και Alexandra Daddario επιστρέφει και μαζί τους παίζουν οι Douglas Smith, Mary Birdsong, Yvette Nicole Brown, Missi Pyle, Nathan Fillion, Anthony Head, Paloma Kwiatkowski, Leven Rambin, Stanley Tucci, Robert Maillet και η Zoe Aggeliki.

    Το σενάριο έχουν αναλάβει το δίδυμο Scott Alexander, Larry Karaszewksi (1408, Agent Cody Banks) σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό και συγγραφέα κόμικ Marc Guggenheim, ενώ στην σκηνοθετική καρέκλα διαδέχτηκε τον Chris Columbus ο εξίσου παιδικοεφηβικών προδιαγραφών Thor Freudenthal των Hotel For Dogs, Diary of A Wimpy Kid και της τηλεοπτικής σειράς Aim High.

    Όπως και να έχει θα του ρίξουμε ένα βλέφαρο, παρ'ότι είδα κάτι αγώνες αλά Harry Potter, χρωματιστούς θαλάσσιους δράκους και ένα άλλο τέρας με εφέ c(λ)opy paste από Transformers, κάνοντας σε να αναρωτιέσαι αν πρόκειται για ελεύθερη διασκευή ή κάτι έπινε ο συγγραφέας Rick Riordan.

    Το Percy Jackson: Sea of Monsters θα ανοίξει 16 Αυγούστου στην Αμερική έχοντας να αντιμετωπίσει το Kick-Ass 2 και φυσικά θα κυκλοφορήσει και σε post-converted 3D.

    Αν μη τι άλλο, η ώρα σκοτώνεται πάντα ευχάριστα με κάτι τέτοια και υποθέτουμε πως λόγω PG-13 rating θα τα πάει καλύτερα, αν και θα προτιμήσω Kick-Ass.

    Ημερομηνία για Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά από την στιγμή που έχουμε φτάσει να μην κυκλοφορεί το G.I.Joe Retaliation, εγώ είμαι διατεθειμένος να ξυριστώ γουλί αν ετούτο εδώ κυκλοφορήσει κανονικά.

    Μέχρι τότε δείτε το trailer από την 20th Century Fox και τις πρώτες φωτογραφίες.









    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κι όμως υπάρχει Percy Jackson: Sea of Monsters και έχει trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top