F New Year's Eve - FilmBoy New Year's Eve - FilmBoy
  • Latest News

    New Year's Eve

    Το νόημα των εορταστικών ταινιών είναι να τις βλέπεις κάθε χρόνο τη δεδομένη εορταστική ημέρα - και τί πιο πιασιάρικο να την ονομάσεις με αυτό το όνομα.

    Έτσι έκανε πέρυσι με το Valentine's Day ο Gary Marshall, αυτό κάνει και φέτος με το New Year's Eve.

    Σε αυτό το κάτι-σαν-sequel ο Marshall φέρνει στη Νέα Υόρκη όλους τους σταρ του Hollywood που χρειάζονται επειγόντως κάποιο χιτ.

    Αρχίζω να πιστεύω ότι αυτού του είδους οι ταινίες (με πάνω από 15 'μεγάλα' ονόματα στο cast) είναι κόλπο των άνεργων ηθοποιών για να συνεχίσουν να υπάρχουν κινηματογραφικά.

    Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια, ας πούμε ο Robert De Niro αν και πλέον δεν προκαλεί έκπληξη μια ακόμα αρπαχτή του.

    Μια καλή ιδέα θα ήταν να μπορούσαν να βαλουν αυτούς τους ηθοποιούς στους ρόλους που τους έκαναν διάσημους Νεουορκέζους - για παράδειγμα να βλέπαμε τη Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw ή τον De Niro ως Johnny Boy!...





    Στο New Year's Eve θα βρείτε σχεδόν τα πάντα: Πρώτα φιλιά, μεταμεσονύχτια ραντεβού, άρρωστους γονείς, νεογέννητα, συζύγους σε διαμάχη και άλλα πολλά.

    Τα νήματα του ρομαντισμού ξετυλίγονται στη Times Square λίγο πριν τη Πρωτοχρονιά.

    Μάλιστα, κάποιες σκηνές είναι πραγματικά πλάνα από τον περσινό εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στη Times Square.

    Η Hilary Swank (The Resident) παίζει έναν χαρακτήρα που προσπαθεί να διοργανώσει έναν εορτασμό στον οποίο θα εμφανιστεί ο Jon Bon Jovi και θα βρίσκονται και μπάτσοι, ένας εκ των οποίων είναι ο Ludacris (Fast Five).

    H Katherine Heigl (Life As We Know It) παίζει μια σεφ που οργανώνει το catering μαζί με τη βοηθό της Sofia Vergara (The Smurfs).


    Η Abigail Breslin (Zombieland) θέλει να αλλάξει χρόνο μαζί με τους φίλους της στην Times Square αλλά η μητέρα της Sarah Jessica Parker (I Don't Know How She Does It) δεν την αφήνει.

    Η Jessica Biel (The A-Team) με τον άντρα της Seth Meyers (I Don't Know How She Does It) ετοιμάζονται να φέρουν στο κόσμο το 1ο παιδί της χρονιάς αλλά ανταγωνίζονται μαζί με ένα άλλο ζευγάρι (Sarah Paulson, Til Schweiger).

    Η Michelle Pfeifer παίζει μια ηρεμη γραμματέα που παραιτείται από την εργασία της και προσλαμβάνει έναν κούριερ (Zac Ephron, Charlie St. Cloud) για να τη βοηθήσει να εκπληρώσει μια λίστα με ευχές.


    Ο Ashton Kutcher (No Strings Attached) είναι ένας γενειοφόρος γκρινιάρης που θα κολλήσει στο ασανσέρ για ώρες μαζί με τη τραγουδίστρια Lea Michele και η Halle Berry είναι μια νοσοκόμα που κάνει παρέα με τον ετοιμοθάνατο βετεράνο του Βιετνάμ Robert De Niro (Killer Elite).

    Είμαι σίγουρος ότι έχει πολλές ιστορίες ακόμα.

    Το New Year's Eve έχει συγκεκριμένο κοινό αλλά έχει και τη στιγμή του.

    Για παράδειγμα, αν υπήρχαν ακόμη τα drive-in, με αυτό το ρομάντζο θα μπορούσατε να ρίξετε οποιαδήποτε ρομαντο-κοπέλα, αρκεί φυσικά εκείνη να μην είχε ιδέα από σινεμά.

    Το New Year's Eve κάνει σήμερα, 8 Δεκεμβρίου πρεμιέρα στην Ελλάδα και αύριο στην Αμερική. 


    New Year's Eve trailer 2 by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: New Year's Eve Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top