F Charlie St. Cloud - FilmBoy Charlie St. Cloud - FilmBoy
  • Latest News

    Charlie St. Cloud

    Το Charlie St.Cloud σηματοδοτεί το νέο βήμα εξέλιξης του Zac Efron, η πιο πρόσφατη προσπάθεια του όμορφου νεαρού ηθοποιού να επιζήσει έξω από τις …προστατευτικές αγκαλιές των τριών High School Musical. 

    Στο περσινό 17 Again έδειξε τις κωμικές πλευρές του υπό τον σκηνοθέτη Burr Steers και φέτος ο ίδιος του προσφέρει την ευκαιρία να μας δείξει την ευαίσθητη πλευρά του και μια μεγάλη γκάμα δραματικής ερμηνείας...αν διαθέτει τέτοια. 

    Έχω την εντύπωση ότι είναι άτυχος.
    Έπεσε σε μια ταινία που έχει συνολικά κακές κριτικές με ιδιαίτερο γιουχάισμα στο σενάριο που μάλιστα είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα ‘The Death and Life of Charlie St.Cloud’ του Ben Sherwood. 


    Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται πολύ παράξενος ο συνδυασμός ιστιοπλοΐας, συγγενικών σχέσεων, μεταφυσικών φαινομένων, πνευμάτων και ρομάντζου, κι ένας κακοπροαίρετος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει αχταρμά! 

    Διάβασα πολλούς τέτοιους. 

    Ο Zac Efron είναι ο Charlie,  ένας έφηβος που μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί τέλειος: Αφοσιωμένος γιος και κουβαλητής για την ανύπαντρη μητέρα του (Kim Basinger), ίνδαλμα και φίλος του ...



    ...μικρότερου αδερφού του (Charlie Tahan), ταλαντούχος στην Ιστιοπλοΐα, κάτοχος υποτροφίας στο Stanford και (bonus) κούκλος. 

    Τα υπόλοιπα γίνονται φανερά από το trailer, αν και, επιτρέψτε μου, δε θα έπρεπε. 

    Η μεταφυσική ανατροπή με το χαμό του μικρού αδερφού θα έπρεπε να κρατηθεί έξω από τα trailer και την επίσημη σύνοψη γιατί ίσως είναι το καλύτερο κομμάτι του φιλμ. 

    Να πω μόνο ότι ένας τέτοιος τέλειος τύπος δε θα μπορούσε να μην έχει κάποιες ντουζίνες κοριτσάκια να τον κυνηγάνε, με την Amanda Crew (The Haunting in Connecticut αλλά και στο Repeaters του οποίου το trailer είδατε πρόσφατα) να είναι η τυχερή που υποδύεται την Tess, μιας και όπως μαθαίνω έγινε open online casting για το ρόλο της! 

    Μελόδραμα με στοιχεία 6ης Αίσθησης ή ένα κακό επεισόδιο της σειράς ‘The Ghost Whisperer’; 

    Oπως και να το πείτε, νομίζω ότι ο Zac το παλεύει σαν νεαρός και αν είναι ικανός θα τη βρει τη ταινία που θα κάνει το Hollywood να τον πάρει στα σοβαρά. 

    Το Charlie St.Cloud πάντως δεν είναι αυτή. 

    Έκανε πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου στην Αμερική με 12 εκατομμύρια άνοιγμα τριημέρου και 30 συνολικά όλο τον Αύγουστο, αλλά στην Ελλάδα η UIP θα μας το αργήσει αρκετά (11 Νοεμβρίου). 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Charlie St. Cloud Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top