F Μα Πώς Τα Καταφέρνει! - I Don't Know How She Does It - FilmBoy Μα Πώς Τα Καταφέρνει! - I Don't Know How She Does It - FilmBoy
  • Latest News

    Μα Πώς Τα Καταφέρνει! - I Don't Know How She Does It

    Θα πιστεύατε ότι σε αυτόν τον φρενιασμένο κόσμο που ζόυμε, μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει να συνδυάσει με επιτυχία την επαγγελματική καριέρα με την οικογένεια;

    Μια δεκαετία πριν, ίσως αυτό το θέμα να είχε βάση, αλλά εν ετη 2011 μοιάζει πια ξεπερασμένο.

    Ζούμε σε ένα διαφορετικό κόσμο όπου η δυναμική της οικογένειας έχει αλλάξει δραστικά, αλλά το I Don't Know How She Does It εστιάζει στις γελοιότητες μιας γυναίκας που προσπαθεί απελπισμένα να συνδέσει τις τελείες μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

    Βασισμένο στο best seller της Allison Pearson το 2002, η ταινία φέρνει στο μυαλό πτυχές από το Bridget Jones's Diary και 'παίζει' με ασφάλεια εντός των καθιερωμένων παραμέτρων των στερεότυπων της ρομαντικής κομεντί.

    Η Kate (Sarah Jessica Parker, Sex and the City 2) είναι στέλεχος επενδύσεων και προστάτης μιας οικογένειας τεσσάρων.

    Ο άντρας της Richard (Greg Kinnear, Salvation Boulevard) αναλαμβάνει...



    ... περισσότερες δουλειές, η ζωή τους γίνεται ένα μπέρδεμα αντιφατικών ευθυνών.

    Όταν ένα επενδυτικό σχέδιο της Kate προσελκύει την προσοχή ενός υψηλόβαθμου στέλεχους της εταιρείας (Pierce Brosnan, Salvation Boulevard), εκείνη πρέπει να πηγαινοέρχεται συχνότερα μεταξύ σπιτιού στη Βοστώνη και γραφείου στη Νέα Υόρκη.

    Παίζουν ακόμη η Christina Hendricks (Drive), ο Kelsy Grammer (Crazy on the Outside), η Olivia Munn (Iron Man 2) και άλλοι.
    H σκηνοθεσία είναι του Douglas McGrath

    Το I Don't Know How She Does It θέλει να προκαλέσει ερωτήματα όπως 'Μπορεί η σύγχρονη γυναίκα να τα έχουν όλα: οικογένεια, σχέσεις, σταδιοδρομία;'.


    Ζω σε μία ανάλογη κατάσταση και σας λέω μόνο αυτό: Θέλει κότσια, αλλά μπορεί, χωρίς αυτές τις ανοησίες που βλέπω στο trailer.

    Οι πραγματικές εργαζόμενες σκληρά γυναίκες δε θα ταυτιστούν σε αυτό το φιλμ, όσο κι αν πολλά από αυτά που συμβαίνουν ίσως τα βρουν στη καθημερινότητα τους.

    Η αξιοπρέπεια και η οργάνωση είναι πράγματα που λείπουν εσκεμμένα από εδώ.

    Όσον αφορά τη ταινία ως κομεντί, φαντάζομαι μπορεί κάποιους να τους διασκεδάσει αλλά οι κριτικές της συνολικά είναι πολύ κακές.

    Στην Αμερική έκανε πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε από 22 Σεπτέμβρη.


    I Don't Know How She Does It trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μα Πώς Τα Καταφέρνει! - I Don't Know How She Does It Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top