F Τα Στρουμφάκια - The Smurfs - FilmBoy Τα Στρουμφάκια - The Smurfs - FilmBoy
  • Latest News

    Τα Στρουμφάκια - The Smurfs

    Το γεγονός ότι το The Smurfs δεν άρεσε στους αμερικανούς κριτικούς δεν μου έκανε εντύπωση.

    Τί ξέρουν αυτοί για τα Στρουμφάκια που σε πολλούς είχαν μια ιδιαίτερη θέση στη καρδιά τους στο μεγαλύτερο μέρος της εφηβικής κι ενήλικης ζωής τους.

    Η νοσταλγία που απέμεινε, οι τρυφερές αναμνήσεις, ένα πολύτιμο κομμάτι της νιότης μας ...όλα αυτά είναι τα Στρουμφάκια για πολλούς και δεν περιμένω από αμερικανούς που τα ανακάλυψαν με μπλανζέ ύφος - όπως κάθε τι Ευρωπαικό - πολύ αργότερα, να μου πουν τη γνώμη τους.

    Ύστερα σκέφτομαι ...G.I.Joe, Transformers, Conan, και τόσα άλλα υπολείμματα της νιότης μου που το Hollywood κατέστρεψε για τα καλά, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά να κάνει.

    Ίσως τελικά το The Smurfs του Raja Gosnell να είναι όντως κακό όπως λένε.

    Στο άκουσμα του σκηνοθέτη πάντως, πολλοί από εσάς θα σταμάτησαν να διαβάζουν.

    Ο τύπος προέρχεται από το Beverly Hills Chihuahua τρία χρόνια πριν, ενώ αυτή είναι η 3η live-action μεταφορά animated σειράς μετά το Scooby-Doo και το Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed!

    Τα Στρουμφάκια, το πνευματικό παιδί του Βέλγου Peyo, έχουν ύψος ...τριών μήλων, κατοικούν σε ένα μαγικό δάσος και ζουν σε ψυχεδελικά γιγαντιαία μανιτάρια.

    Υπάρχουν 99 αρσενικά και μόνο μία θηλυκή, πράγμα που είναι τρομακτικό αν το καλοσκεφτείς.

    Όλοι τους - εκτός από την Στρουμφίτα (με τη φωνή της Katy Perry) και τον Μπαμπα-Στρουμφ (Jonathan Winters) - έχουν ονόματα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους: Άπληστος, Ματαιόδοξος, Επιθετικός, ...με Ακράτεια (αυτό είναι δικό μου). 


    Τους κυνηγάει ένας τρελός, ανίκανος μάγος, ο Gargamel (Hank Azaria, Love and Other Drugs) που θέλει να κλέψει την ουσία των Στρουμφ η οποία θα του δώσει δύναμη.

    Αυτά γενικά, γιατί στο The Smurfs ο Gargamel είναι τελείως ηλίθιος και εύκολο να τον κοροιδέψεις.

    6 Στρουμφάκια πέφτουν σε μια μαύρη τρύπα που τους βγάζει στη πόλη της Νέας Υόρκης, όπου θα γνωρίσουν έναν διαφημιστή (Neil Patrick Harris, Beastly) και την έγκυο γυναίκα του (Jayma Mays).

    O Gargamel συμμαχεί με την κακή αφεντικίνα του διαφημιστή (Sofia Vergara) και εκείνος θα τους βοηθήσει να επιστρέψουν στο χωριό.

    268 Υπάλληλοι της Sony Pictures Imagework δούλεψαν για περίπου 358 χιλιάδες ώρες για να βγει το αποτέλεσμα και στοίχισε ~$110 εκατομύρια.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 29 Ιουλίου και 'χάλασε' θετικά τον 'επί 3' κανόνα του ανοίγματος, αφού άνοιξε με $35 εκατομύρια αλλά εως τωρα έχει ήδη $133!

    Στην Ελλάδα θα το δούμε στις 8 Σεπτεμβρίου.



    The Smurfs trailer 2 by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα Στρουμφάκια - The Smurfs Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top