F Η Ζωή Όπως την Ξέρουμε - Life As We Know It - FilmBoy Η Ζωή Όπως την Ξέρουμε - Life As We Know It - FilmBoy
  • Latest News

    Η Ζωή Όπως την Ξέρουμε - Life As We Know It

    **********   6/10

    Συμβιβάσου.
    Αυτό περίπου μας λέει το Life As We Know it, μια δραματική ταινία που για χάρη της εμπορικότητας και των εισιτηρίων (και ίσως για να παίξουν οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί) έγινε κομεντί.

    Ειλικρινά, αν φανταστείτε το ίδιο σενάριο με διαφορετικούς ηθοποιούς πιθανότατα το κλάμα να ήταν περισσότερο από το γέλιο.

    Η Χόλι (Katherine Heigl) είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια catering και ο Έρικ (Josh Duhamel) ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων.

    Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ραντεβού, το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι η αμοιβαία αντιπάθεια και η αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Σόφι.

    Όταν, όμως, θα γίνουν το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει στον κόσμο της, μετά τον θάνατο των γονιών της, η Χόλι και ο Μέσερ θα αναγκαστούν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη.

    Ισορροπώντας ανάμεσα σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και ανταγωνιστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, και οι δύο, θα πρέπει να βρουν κοινό έδαφος την ίδια στιγμή που θα αναγκαστούν να μοιραστούν την ίδια στέγη.


    Οι δυο γονείς της μικρής (Christina Hendricks και Hayes Mac-Arthur) άφησαν ως τελευταία επιθυμία να ...




    ...μεγαλώσουν από κοινού την κόρη τους ο Μεσερ και η Χολι και να ζήσουν μαζί.

    Εντάξει, ας θεωρήσουμε δεδομένο ότι το είχαν συζητήσει πριν έστω ως πιθανότητα, γιατί αλλιώς κανείς δεν το κάνει αυτό σε δυο τύπους που αντιπαθεί ο ένας τον άλλον.

    Για να γίνει κάπως πιστευτό όλο αυτό, ο σκηνοθέτης Greg Berlanti (βετεράνος της TV) δίνει στη ταινία κάποιες στιγμές δράματος, θλίψης και πένθους από τους δυο πρωταγωνιστές αλλά και ενοχές για να δικαιολογήσει την απόφαση τους να χαλάσουν τη δική τους ζωή για να μεγαλώσουν ένα ορφανό παιδί. 


    Και όταν βαρύνει λίγο παραπάνω το κλίμα, έρχονται οι γκαφατζήδες γείτονες, οι ξεσηκωτικοί φίλοι των δυο και αστειάκια τύπου ‘έχασα το παιδί σε ένα τεράστιο αεροδρόμιο’, όλα τα κλισέ μιας κομεντί με παιδί δηλαδή.

    Οι κριτικές είναι φυσικά οι περισσότερες αρνητικές αλλά αυτό το περιμέναμε για ταινία που παίζει η Katherine Heigl.

    Και όχι γιατί έχει κάτι προσωπικό το FilmBoy μαζί της, αλλά γιατί απλούστατα το Hollywood παραδέχεται ευθαρσώς ότι ‘δεν πάει’ τη Heigl εξ αιτίας του τουπέ της και των επιθετικών καποιες φορές δηλώσεων της.

    Μάλιστα, απαντάει πλέον και σε ερωτήσεις τύπου ‘Αν και δεν έχεις προκαλέσει κάποιο σκάνδαλο, γιατί νομίζεις ότι σε ειρωνεύονται κάποια σχόλια εντύπων;’ – κι άλλες ερωτήσεις τόσο θρασυτατες που θα περίμενες να απευθυνθούν μόνο στον M.Night Shyamalan!

    Έχουν ξεσαλώσει οι δημοσιογράφοι του κινηματογράφου στην Αμερική τελευταία, δε νομίζετε;

    Η Village θα το φέρει στην Ελλάδα στις 4 Νοεμβρίου.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Ζωή Όπως την Ξέρουμε - Life As We Know It Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top