F VALENTINE'S DAY - FilmBoy VALENTINE'S DAY - FilmBoy
  • Latest News

    VALENTINE'S DAY

    Όσοι παρακολουθείτε αυτό το blog θα περιμένετε να βγάλω όλη μου την ειρωνεία στη νέα ...one night stand ταινία της New Line Cinema (εδώ για λογαριασμό της Warner Bros), αλλά θα κάνω το αντίθετο.

    Ψάχνοντας αρκετά, βρήκα τελικά τρόπο να προσεγγίσω θετικά αυτό το φιλμ-θεσμό κάθε τέτοια ημέρα, μια σπονδυλωτή all-star κομεντί με τον Βαλεντίνο στο τίτλο της.

    Πόσες φορές μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε σχεδόν όλες τις νεαρές hot ηθοποιούς μαζί σε μια ταινία;
    Μια φορά κάθε χρόνο, θα μου πείτε, και δίκιο θα έχετε.
    Anyway.

    Η αισθηματική κομεντί του βετεράνου σκηνοθέτη Gary Marshall – ο οποίος έχει κάνει το Pretty Woman πριν 20 χρόνια και ...εκατοντάδες άλλες μετά – έχει τον πρωτότυπο τίτλο Valentine’s Day και μιλάει για διάφορες εκδοχές του πως γιορτάζεται η συγκεκριμένη ημέρα στην Αμερική.

    Η αλήθεια είναι ότι εμπορικά τέτοιες ταινίες πάνε καλά, όπως θα θυμάστε από το He’s Just Not That Into You αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει μεγάλο budget.

    Έτσι, ηθοποιοί που ζήτησαν κάτι παραπάνω αποκλείστηκαν (βλ. Katherine Heigl), τα γυρίσματα κράτησαν μόλις 2 μήνες και η διαφημιστική καμπάνια της ταινίας έγινε μόνο από διαρροές του cast.

    Για παράδειγμα, φαντάζεστε τι έγινε όταν εντέχνως διέρρευσε ότι ο Taylor Lautner θα έπαιζε στη ταινία, σε μια σύντομη ιστορία αγάπης με τη Taylor Swift (ναι, την πρόσφατα βραβευμένη με Grammy country τραγουδίστρια), τη στιγμή που το Hollywood το’χει τούμπανο ότι είναι ζευγάρι και στη ζωή.

    Photo Gallery


    Θα δούμε ακόμα τη Jessica Alba, τη Jennifer Biel, τη Jennifer Garner, την Anne Hathaway (που παρουσίασε τις υποψηφιότητες Όσκαρ χθες το πρωί), τη Queen Latifah και τη Kathy Bates.

    Τα αγόρια μας είναι ο Bradley Cooper που δεν τα χάνει αυτά, ο Patrick Dempsey (E.R.), ο Jamie Fox, ο Ashton Kutcher (ούτε αυτός τα χάνει), ο Eric Dane, ο George Lopez και άλλοι.

    Η πρεμιέρα της ταινίας γίνεται φυσικά την εβδομάδα του Αγ. Βαλεντίνου, που φέτος πέφτει Κυριακή, σε ολόκληρο σχεδόν το κόσμο.

    Η Village Roadshow Greece έχει τη διανομή και θα το φέρει στις 11 Φεβρουαρίου.

    Στη Photo Gallery επανω, δειτε 3 φωτογραφιες απο τη ταινια, 4 wallpaper, ενα εναλλακτικο ποστερ καθως και το Γιαπωνεζικο ποστερ!

    Δείτε το allstar trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: VALENTINE'S DAY Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top