F Killer Elite - FilmBoy Killer Elite - FilmBoy
  • Latest News

    Killer Elite

    Κάθένας μας έχει τις δικές του καταβολές και επιρροές όσον αφορά τις ταινίες που παρακολουθεί.

    Το γεγονός ότι κάποιοι από εμάς μεγαλώσαμε την δεκαετία που οι action movies ήταν στο απόγειο τους (θυμάμαι στα video club τότε υπήρχαν μεγαλύτερα ράφια γι'αυτά και από τις τσόντες!), δε σημαίνει αυτόματα ότι του άρεσαν κιόλας.

    Για να το πω πιο απλά:
    Αν όταν ήσασταν μικροί τη δεκαετία του '80 τρέχατε σκαστοί στα διαλλείμματα για να νοικιάσετε την καινούργια ταινία δράσης από τα βιντεομάγαζια, με τίτλους όπως 'Revenge Mission', 'Justice Hit' ή 'Justice Fire Shoot Kill 2' (...), τότε οι πιθανότητες είναι να σας αρέσει και το Killer Elite του Gary McKendry.

    Εγώ δεν είμαι από αυτούς, αν και ο Jason Statham κάνει πολύ καλά τον ...Jason Statham, ο Robert DeNiro με καραμπίνα είναι πάντα ενδιαφέρουσα εικόνα και ο Clive Owen ...πόσες φορές θα έχετε την ευκαιρία να τον δείτε με ένα τόσο γελοίο μουστάκι;


    Ο Danny (Statham, Blitz) και ο μέντοράς του Hunter (DeNiro, Limitless) είναι επαγγελματίες δολοφόνοι και κάνουν αυτό που κάνουν καλά: σκοτώνουν ανθρώπους για λεφτά.

    Όταν μια δουλειά δεν πηγαίνει και τόσο καλά, ο μπορεί-να-είμαι-δολοφόνος-αλλά-έχω-συνείδηση Danny αυτοπαύεται από τη δουλειά και αποσύρεται για να ζήσει τον έρωτα του με την Anne (Yvonne Strahovski).

    Εν τω μεταξύ, ο Hunter μπλέκεται σε μπελάδες όταν ένας από εκείνους τους πλούσιους τύπους της Μέσης Ανατολής που θέλουν να αγοράσουν ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου τον απαγάγει, αναγκάζοντας τον Danny να σταματήσει να χαριεντίζεται και να επιστρέψει στη δουλειά. 


    Για να τον ελευθερώσει θα πρέπει ο Danny να κυνηγήσει και να σκοτώσει τα μέλη της Βρετανικής Υπηρεσίας SAS που σκότωσαν τους τρεις γιους του Πρίγκηπα.

    Ο Danny ξεκινάει το μεροκάματο αλλά τραβάει τη προσοχή μιας σκιώδους μυστικής οργάνωσης με πρώην μέλη της SAS, η οποία στέλνει τον κυνηγό της (Owen, Trust) για να φάει τον Danny.

    Ειλικρινά σας μιλάω, αυτό είναι το στόρι...

    Κάπου μέσα στο ξύλο θα δείτε και τον Dominic Purcell του Prison Break βεβαίως.

    Οι κριτικές του δεν είναι καλές στο σύνολό τους και στην Αμερική έκανε πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου, ανοίγοντας με $9 εκατομμύρια, ενώ στην Ελλάδα (που δεν τα χάνει αυτά) θα το δούμε από 20 Οκτωβρίου.

    Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως να πάτε να νοικιάσετε καλύτερα το 'Justice Fire Shoot Kill 12: The Revenge';




    Killer Elite trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Killer Elite Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top