F Μόνο Το Σεξ Δεν Φτάνει - No Strings Attached - FilmBoy Μόνο Το Σεξ Δεν Φτάνει - No Strings Attached - FilmBoy
  • Latest News

    Μόνο Το Σεξ Δεν Φτάνει - No Strings Attached

    No Strings Attached λέγεται η πρώτη μιας σειράς ταινιών με θέμα ‘Σεξ Μεταξύ Φίλων’ που πρόκειται να δούμε φέτος και, λόγω της παρουσίας της Natalie Portman και του μεγάλου ονόματος στη σκηνοθεσία, τολμώ να κάνω τη πρόβλεψη ότι θα είναι και η καλύτερη.

    Ο βετεράνος της κωμωδίας Ivan Reitman δεν έχει σκηνοθετήσει ταινία από το 2006 και το My Super Ex-Girlfriend και για την επιστροφή του επέλεξε να κάνει μια ταινία που θα μπορούσε άνετα να βγαίνει από το μυαλό του Judd Apatow.

    Δηλαδή μια ταινία με άφθονες αναφορές σε best friends, σε ζουμερές νέο-pop κουλτούρας χιούμορ και φυσικά σεξουαλικά χοντροκομμένα αστειάκια.

    Το θέμα είναι ότι η έλλειψη χημείας μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών, της Natalie Portman και του Ashton Kutcher είναι εμφανή από το trailer κιόλας και δε χρειάζεται να δει κανείς τη ταινία για να σιγουρευτεί ότι δε πρόκειται να γίνει το νέο κινηματογραφικό ζευγάρι της χρονιάς.

    Στην αρχή συναντάμε την Emma και τον Adam 15 χρόνια πριν, όταν ήταν μαζί στη θερινή κατασκήνωση και είχαν ήδη ο καθένας διαμορφώσει τη προσωπικότητα τους – αυτός είναι ευαίσθητος, εκείνη ρεαλίστρια.

    Πετάμε 10 χρόνια μετά όπου εκείνη θα τον καλέσει στη ...




    ...κηδεία του πατέρα της και λίγο αργότερα βρίσκονται και οι δυο εγκατεστημένοι στο Los Angeles, ο καθένας για διαφορετικό λόγο, και γίνονται για τα καλά φιλαράκια ...πλατωνικά φυσικά.

    Αυτό μέχρι ο Adam να ανακαλύψει ότι η πρώην του το κάνει με τον πατέρα του (Kevin Kline) και ...το επόμενο πρωί ξυπνά στο διαμέρισμα της Emma.

    Και εκεί, η Emma του το πετάει:
    Γιατί δε χρησιμοποιεί ο ένας τον άλλο για σεξ;

    Εκείνη εργάζεται 80 ώρες τη βδομάδα στο νοσοκομείο (α, δε σας είπα, γιατρός είναι η κοπέλα), εκείνος προσπαθεί να επανέλθει από τον χωρισμό με τη πρώην του και κανένας απ’τους δυο δεν ψάχνει πραγματικά για μια σοβαρή σχέση αυτή τη στιγμή. 


    Μπορούν όμως να κρατήσουν τη σχέση τους εντελώς σε ...σαρκικά πλαίσια χωρίς να κυλήσουν στο βούρκο του συναισθηματισμού;

    Το φιλμ αρχικά είχε τον τίτλο Fuck Buddies αλλά τέτοιος τίτλος δε θα γινόταν δεκτός από την MPAA, έτσι η Paramount το άλλαξε σε Friends With Benefits και αναγκάστηκε να το ξαναλλάξει σε No Strings Attached.

    Γιατί;
    Μα υπάρχει κανείς αναγνώστης του FilmBoy που να μην ξέρει τη νέα ταινία της Mila Kunis (που λέγεται Friends With Benefits και έχει παρόμοια ...λάθος, ολόιδια θεματική);

    Από τις κριτικές δε θα βγάλετε συμπέρασμα καθώς στους μισούς άρεσε και στους άλλους μισούς όχι.

    Ελλείψει μεγάλου ανταγωνισμού όμως ήταν στη 1η θέση του box office στην πρεμιέρα του, στις 21 Ιανουαρίου με $19 εκατομμύρια και στη 2η θέση το περασμένο τριήμερο με $13 εκατομμύρια.

    Στην Ελλάδα θα το δούμε στις 24 Φεβρουαρίου 2011 από τη UIP.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μόνο Το Σεξ Δεν Φτάνει - No Strings Attached Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top