F Waiting For Forever - FilmBoy Waiting For Forever - FilmBoy
  • Latest News

    Waiting For Forever

    Αγνός αφελής που εκπέμπει θετικά vibes ή ένας ψυχωτικός με παραισθήσεις που έχει ανάγκη άμεσης ψυχολογικής θεραπείας;

    Ο Will Donner (Tom Sturridge), ο άστεγος διασκεδαστής του δρόμου που εμφανίζεται στο ζεστό και συγκεχυμένο love story Waiting For Forever του James Keach, μπορεί να είναι οποιοδήποτε από τα δυο.

    Αν πιστέψουμε τα λόγια του σκηνοθέτη, ο ήρωας του απλά παραμένει προσκολλημένος στο όνειρο μιας ατελείωτης παιδικής ηλικίας.

    Δεν είναι τρελός, απλά είναι πολύ ‘καθαρός και αγνός στη ψυχή’ για να μπορεί να ζήσει άνετα στο βρώμικο αναπτυγμένο κόσμο.

    Βέβαια, οι θεατές αμφιβάλω αν συμμεριστούν το όραμα του δημιουργού και το πιο πιθανό είναι να δουν την ιστορία του μαυρομάτη Will και την εμμονή του ως μελέτη για τις αδιάγνωστες ψυχικές ασθένειες.

    Φορώντας καρό πυτζάμες, ένα καπέλο Τσάπλιν κι ένα γιλέκο, ο Will κάνει οτοστόπ σε όλη τη χώρα κάνοντας καραγκιοζιλίκια και ταχυδακτυλουργικά, ενώ συγχρόνως παρακολουθεί τις κινήσεις της παιδικής του φίλης Emma Twist (Rachel Bilson από το New York, I Love You).

    Με κάποιο τρόπο που δεν εξηγείται στη ταινία, έχει ...




    ...καταφέρει να παρακολουθεί από απόσταση αναπνοής τα σούρτα φέρτα στη ζωή της Emma χωρίς αυτή να τον πάρει χαμπάρι.

    Κάποιοι μπαίνουν φυλακή γι’αυτό...  


    Τέλος πάντων, αυτό είναι το Waiting For Forever και, φαντάζομαι είναι στο χέρι σου με τι μάτι θα το δεις, αναλόγως τη καλή διάθεση σου και τις βαθμίδες ρομαντισμού που διαθέτεις.

    Τους δυο πρωταγωνιστές συμπληρώνουν ο Richard Jenkins (Let Me In) και η Blythe Danner (Little Fockers).

    Είδε κι έπαθε να βρει διανομή στην Αμερική καθώς είναι έτοιμο από τις αρχές του 2009 μέχρι που η Freestyle Releasing - παρηγοριά κάθε πικραμένου (βλ. Crazy on the Outside, I Hope They Serve Beers In Hell και άλλων) το έβγαλε σε 3 αίθουσες στις 4 Φεβρουαρίου.

    Οι κριτικές είναι άθλιες στο σύνολο τους και, αν αυτό λέει κάτι, τη 2η εβδομάδα προβλήθηκε σε 14 άδειες αίθουσες ($500 μέσο όρο ανά αίθουσα το τριήμερο, που αναλογεί σε 17 ατομα στην αιθουσα ανα ημέρα!).

    Κάποιες φορές, η ανέμελη ελευθερία στο σενάριο των indie ταινιών δεν έχουν το καλό αποτέλεσμα που θα ήθελαν.



    Waiting For Forever trailer
    Ανέβηκε από FilmBoy-gr. - Δείτε άλλες ταινίες & TV videos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Waiting For Forever Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top