F Φιλιππίδης & Μπουλάς (...όχι ο Χαικάλης) στο trailer του Μια Φορά κι ένα ...Μωρό - FilmBoy Φιλιππίδης & Μπουλάς (...όχι ο Χαικάλης) στο trailer του Μια Φορά κι ένα ...Μωρό - FilmBoy
  • Latest News

    Φιλιππίδης & Μπουλάς (...όχι ο Χαικάλης) στο trailer του Μια Φορά κι ένα ...Μωρό

    Γράφει ο Γρηγόρης Ντουσάκης.

    Στις 17 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες η καινούργια ταινία του Νίκου Ζαπατίνα με τίτλο Μια Φορά κι ένα Μωρό και με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Σάκη Μπουλά και ένα μωρό την Περσεφόνη!

    Η υπόθεση αφορά τον Νώντα (Μπουλάς) έναν άνθρωπο της νύχτας ο οποίος σταματάει στη μέση του πουθενά να κάνει την ανάγκη του.

    Τότε είναι που ακούει "Άνθρωπος από κάτω".

    Αυτή είναι η γνωριμία του με τον Αλκιβιάδη (Φιλιππίδης) έναν αποτυχημένο άνθρωπο που χρωστάει παντού, τον απατά η γυναίκα του και για άλλους χίλιους λόγους δέθηκε στην γραμμή του τραίνου για να δώσει τέλος στην ζωή του.

    Ο Νώντας, ταξιδεύει με σκοπό να βρει την μητέρα του μωρού, ελευθερώνει τον Αλκιβιάδη και τον καθιστά υπεύθυνο για το μωρό θέλει δε θέλει!

    Προβλέπω μια ξέφρενη κωμωδία με Μπουλά και Φιλιππίδη να δίνουν ρεσιτάλ, έξυπνες ατάκες, καλό σενάριο και πάνω από όλα καλοί Έλληνες ηθοποιοί.

    Όπως μας αποκαλύπτουν είναι ένα road movie, άρα εκτός από άφθονο γέλιο μπορούμε να περιμένουμε και πανέμορφα Ελληνικά τοπία.

    Ελπίζω η ταινία να γίνει επιτυχία και να την στηρίξουν όλοι οι Έλληνες καθώς κάθε ταινία που βγαίνει στον Ελληνικό κινηματογράφο, καλή ή κακή, πρέπει κατά την γνώμη μου να στηρίζεται.
     

    Δείτε το trailer και περιμένω γνώμες.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Φιλιππίδης & Μπουλάς (...όχι ο Χαικάλης) στο trailer του Μια Φορά κι ένα ...Μωρό Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top