F Γονείς της Συμφοράς - Little Fockers - FilmBoy Γονείς της Συμφοράς - Little Fockers - FilmBoy
  • Latest News

    Γονείς της Συμφοράς - Little Fockers

    Όταν πριν κάποιους μήνες γράφτηκαν κάποιες κακές κριτικές στο διαδύκτιο για τη 2η και τελευταία συνέχεια του πολύ καλού Meet the Parents, τα μεγάλα ‘οχήματα’ των studio (με πρώτο και καλύτερο το IMDB) ετρεξαν να τις υποτιμήσουν λέγοντας ‘don’t worry, it’s just a bunch of bloggers’.

    Βλέπετε, η Universal προνόησε να μην κάνει διαφημιστικές προβολές στην Αμερική περα από καποια pre-screenings.

    Αυτοί οι ...χουφτα bloggers μαλλον είχαν πολύ δίκιο τελικά, αφού το Little Fockers του Paul Weitz (Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant) έχει άθλιες κριτικές, κάτι που ίσως προέβλεπε καποιος από την αρχή.

    Γιατί, όταν ένα studio παρακαλάει έναν ηθοποιό που δεν έχει και μεγάλο ρόλο, να γυρίσει 6 σκηνές ΜΕΤΑ το τέλος των γυρισμάτων επειδή το αποτέλεσμα δεν τους ικανοποιούσε, καταλαβαίνεις πολλά.

    Ο Dustin Hoffman ηταν από την αρχή στο cast για το ρόλο του Bernie Focker αλλά ο ίδιος αποσύρθηκε επειδή ηταν δυσαρεστημένος από το σενάριο αλλά και από το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης των 2 προηγουμένων Jay Roach αντικαταστάθηκε από τον Paul Weitz.

    Η Universal όμως έτρεξε ...




    ...να επαναδιαπραγματευεί μαζί του, μόλις είδαν ότι δε γέλασε κανένας με τη κωμωδία τους.

    Και στατιστικά όμως, ένα 2ο sequel τελικά έχει τόσες πιθανότητες να είναι καλό όσες έχω εγώ να πάρω Όσκαρ.

    10 Χρόνια μετά τη πρώτη επιτυχημένη ταινία, βρίσκουμε τον Greg (Ben Stiller) και την Pam (Teri Polo) να προετοιμάζονται να γιορτάσουν τα 5α γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους. 


    Οι γονείς της Pam, ο Jack (Robert De Niro) και η Dina (Blythe Danner) τους επισκέφτονται στο σπιτι τους στο Σικάγο μια βδομάδα πριν.

    Εκεί, ο Jack λέει στον Greg ότι περιμένει από αυτόν να γίνει ο επόμενος ‘Πατριάρχης’ της φαμίλιας όταν εκείνος φύγει από τη ζωή και για κάποιο λόγο ο Greg τον παίρνει στα σοβαρά.

    Σαν εξτρα στο cast θα βρούμε τη Jessica Alba ως την εκπρόσωπο μιας φαρμακευτικής εταιρείας που αναθέτει στον Greg να λανσάρει ένα νέο ‘Viagra’ και που φλερτάρει μαζί του σαν μικρό κοριτσάκι.

    Η πρωτη εικόνα που κυκλοφόρησε από τη παραγωγη ηταν αυτή του Harvey Keitel ο οποίος έχει μια και μοναδική σκηνή με τον De Niro ως εργολάβος οικοδομών και μετά εξαφανίζεται και δεν αναφέρεται ξανά.

    Το Little Fockers κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σημερα, 23 Δεκεμβρίου 2010 φυσικά και στην Ελλάδα από τη UIP.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γονείς της Συμφοράς - Little Fockers Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top