F Poster: The Conspirator, Arthur, That's What I Am, Meeks Cutoff, Monster Brawl - FilmBoy Poster: The Conspirator, Arthur, That's What I Am, Meeks Cutoff, Monster Brawl - FilmBoy
  • Latest News

    Poster: The Conspirator, Arthur, That's What I Am, Meeks Cutoff, Monster Brawl

    16 Καινούργια poster βγήκαν στη κυκλοφορία την εβδομάδα που πέρασε και τα περισσότερα από αυτά να είναι τα 1α που βλέπουμε από τις διάφορες ταινίες.

    Ξεκινώντας φυσικά από τις πρεμιέρες, τα Arthur και The Conspirator των οποίων τα trailer ειδαμε τις προηγούμενες μέρες, απέκτησαν πλέον και τα 1α τους poster.

    Επίσης, τα 1α poster τους εμφάνισαν το θρίλερ Monster Brawl, το σεξο... Meet Monica Velour (δείτε ποια παίζει και θα καταλάβετε) και  το Meeks Cutoff που με έψησε ήδη.

    Δείτε ακόμη τα δυο 1α poster του Hoodwinked Too: Hood vs Evil, το μαμάτο 1ο poster του Confessions of an Ecoterrorist, το 1ο poster του That’s What I Am και το 1ο poster της κωμωδίας Jumping the Broom.

    Στα υπόλοιπα, τη παράσταση κλέβει το 3ο επίσημο poster του Scream 4 αλλά έχουμε ακόμη το 2ο poster του Hanna και του The Resident, το νέο poster του Certified Copy και άλλο ένα από τα πολλά poster του Battle Los Angeles.

    Προτιμήσεις; 




















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poster: The Conspirator, Arthur, That's What I Am, Meeks Cutoff, Monster Brawl Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top