F Σημαντικές προσθήκες στο team του Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance - FilmBoy Σημαντικές προσθήκες στο team του Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance - FilmBoy
  • Latest News

    Σημαντικές προσθήκες στο team του Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance

    Γράφει ο Bustart.

    Αναφέραμε σε προηγούμενο post μας ότι ο Nicolas Cage θα επέστρεφε για να επαναλάβει το ρόλο του Johnny Blaze στο sequel του Ghost Rider.  

    Επίσης σας είπαμε ότι σεναριογράφος της νέας ταινίας είναι ο David Goyer (έχει πάρει μονοπώλιο τις comic based ταινίες!) και ότι ο σκηνοθέτης της 1ης ταινίας Mark Steven Johnson δε θα καθόταν στη καρέκλα του σκηνοθέτη, γεγονός που μας έδωσε ελπίδες για κάτι καλό! 

    Αφού κάναμε τη σύνδεση με τα προηγούμενα, να σας πούμε πως σκηνοθέτες της ταινίας θα είναι το δίδυμο Mark Neveldine και Brian Taylor του αρκετά καλού Crank και της μέτριας συνέχειας του όμως. 

    Το αν είναι η καλύτερη επιλογή δε ξέρουμε αλλά σίγουρα χειρότερα από τη 1η ταινία απλά δε μπορούν να πάνε!  

    Επίσης η Sony μαζί με τον παραγωγό  Michael De Luca αποφάσισαν το Spirit of Vengeance να είναι ...



    ...stand-alone χωρίς να αποτελέσει επισήμως reboot.  

    Πιθανότητα θα αγνοηθούν πολλά από τα συμβάντα της 1ης ταινίας και φυσικά δε θα μας (ξανά) παρουσιάσουν πως ο Johnny Blaze έγινε ο Ghost Rider. 

    Δόθηκαν και κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του σεναρίου.  

    Συγκεκριμένα το σενάριο θα εστιάζει στη προσπάθεια του Ghost Rider να προστατέψει μια μητέρα και το γιο της από έναν δαίμονα που ακούει στο όνομα Roarke, μια οντότητα που ο Ghost Rider τη γνωρίζει καλά.  

    Ο ίδιος ο Cage δήλωσε πως η νέα ταινία θα απομακρυνθεί από το στυλ του western που είχε η 1η έχοντας ένα πιο “international story” με ότι αυτό σημαίνει! 

    Όσο για τους υπόλοιπους ηθοποιούς (καλός και ο Johnny αλλά δε φτάνει μόνο αυτός), σύμφωνα με το The Hollywood Reporter οι Idris Elba (Takers, The Losers, Obsessed) and Johnny Whitworth (3:10 to Yuma) θα πλαισιώσουν τον Nicolas Cage στο cast της ταινίας.  

    Ο μεν πρώτος θα παίξει το ρόλο ενός μοναχού που φέρνει το ζευγάρι (μάνα και γιος) στον Johnny Blaze και ο 2ος το ρόλο του δαίμονα Roarke.  

    O Idris Elba μάλιστα (που παίζει τον Heimdall στο Thor) δήλωσε τη προηγούμενη εβδομάδα το multi-picture συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Marvel (το ίδιο είχε κάνει η εταιρία και με τη Scarlett-δεν υπάρχει-Black Widow-Johansson) και για τη μελλοντική του συμμετοχή σε τίτλους της εταιρίας, αναφέροντας ως favorite ones τα Blade και Luke Cage (για το 2ο έχουν ακουστεί διάφορες φήμες κατά καιρούς).   

    Πάντως, να θυμίσουμε πως τα δικαιώματα των ταινιών του Ghost Rider ανήκουν στη Sony, όπως και αυτά του Spider-Man, οπότε η συμμετοχή του αυτή δεν έχει σχέση με το συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα.  

    Τη πιο σημαντική προσθήκη όμως την αφήσαμε για το τέλος.  

    Αν και ακόμα δεν είναι σίγουρο, ο υπάρχει- μόνο-ένας Christopher Lambert (εντάξει αυτό δεν είναι δικό μου, το δανείστηκα!) θα πάρει κάποιο ρόλο στο Spirit of Vengeance.  

    Ο Lambert, που είναι φυσικά γνωστός από το ρόλο του αθάνατου Connor MacLeod στις ταινίες Highlander δεν είναι ακόμα γνωστό για πιο ρόλο συζητάει, πάντως κάποιος αθάνατο ή με υπερφυσικές δυνάμεις  ρόλος θα του πήγαινε γάντι.  

    Κι από τέτοιους χαρακτήρες έχει να επιδείξει ο κόσμος του Ghost Rider.  

    Πάντως αν όντως επισημοποιηθεί η συμμετοχή του, εγώ τη βρίσκω καλή προσθήκη.  

    Δε ξέρω αλλά τον συμπαθώ αυτόν τον ηθοποιό (ε πως αλλιώς όταν έχει παίξει και τον Rayden του Mortal Kombat!) 

    Συνοψίζοντας, το Ghost Rider 2 αρχίζει καλά.
    Αν και αποτυχία το 1ο, η Sony το πήρε σχετικά ζεστά το sequel.  


    Καλοί ηθοποιοί έχουν πλαισιώσει ή θα πλαισιώσουν τον Cage, το όνομα του David Goyer εγγυάται ένα καλό σενάριο τουλάχιστον και οι σκηνοθέτες, ειδικά τώρα που είναι 2(!) πείθουν περισσότερο.  

    Αν και δεν είναι στη λίστα με τις πιο αναμενόμενες comic based ταινίες για τη διετία 2011-2012, με τις κινήσεις που έγιναν και με λίγη προσπάθεια μπορεί το Spirit of Vengeance να είναι πολύ καλύτερο από το original (πράγμα όχι δύσκολο πάντως, το αντίθετο, να είναι χειρότερο, αυτό ναι θέλει πολύ προσπάθεια!). 

    ΥΓ. Ναι δεν άλλαξε κάτι, η Eva Mendez δε θα επαναλάβει το ρόλο της…
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σημαντικές προσθήκες στο team του Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top