F Μυστήριο trailer του All Good Things με τον Ryan Gosling και τη Kirsten Dunst - FilmBoy Μυστήριο trailer του All Good Things με τον Ryan Gosling και τη Kirsten Dunst - FilmBoy
  • Latest News

    Μυστήριο trailer του All Good Things με τον Ryan Gosling και τη Kirsten Dunst

    Don’t let them get away with it. 

    Με αυτή την ιντριγκαδόρικη ατάκα της Kirsten Dunst τελειώνει το πρώτο trailer του All Good Things του Andrew Jarecki, αν και από το poster κιόλας που είδαμε πριν λίγες μέρες έχω ψηθεί ήδη να μην το χάσω. 

    Η Magnolia έβγαλε μόλις χθες το επίσημο trailer και σίγουρα δείχνει ενδιαφέρον. 

    Πρωταγωνιστεί ο Ryan Gosling και η Kirsten Dunst ως ένα ζευγάρι που παντρεύεται αλλά τα πράγματα δεν θα είναι όσο όμορφα φαίνονται και στη πορεία γίνονται ακόμα πιο μυστήρια. 

    Στη πραγματικότητα, δεν κατάλαβα ακριβώς τι γίνεται – το trailer δείχνει αυτά ακριβώς που πρέπει για να ...κρύψει τα πάντα – και αυτό ίσως να είναι και καλό γιατί τώρα θέλω να το δω περισσότερο. 

    Η ιστορία είναι βασισμένη στην πιο γνωστή υπόθεση εξαφάνισης της Νέας Υόρκης στη δεκαετία του 80 και είναι ένα love story που καταλήγει σε murder mystery. 

    Στην Αμερική θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών. 

    Δείτε το trailer του All Good Things στη συνέχεια.
    Τι λέτε;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μυστήριο trailer του All Good Things με τον Ryan Gosling και τη Kirsten Dunst Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top