F THE LOSERS - FilmBoy THE LOSERS - FilmBoy
  • Latest News

    THE LOSERS

    **********   6/10
    Η Warner Bros. δείχνει να έμαθε από το πάθημα της (βλ. Watchmen) και στο επόμενο κόμικ που αποφάσισε να μεταφέρει σε ταινία προσέλαβε τον ίδιο τον δημιουργό του, τουλάχιστον για να γράψει τους χαρακτήρες. 

    Το κόμικ είναι το The Losers και ο κομικ-ογράφος ο Andy Diggle, ο οποίος μάλιστα θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους συγγραφείς κόμικ. 

    Βοηθήθηκε όμως και από τη συγκυρία ένας εκ των πρωταγωνιστών του The Losers να κερδίσει το ρόλο του επερχόμενου Captain America της Paramount, γεγονός που παίχθηκε υπερβολικά πολύ στα movie sites και που είναι από μόνο του σημαντικό για τον πιο ...πατριωτικό σούπερ ήρωα της Αμερικής. 

    Ο λόγος για τον Chris Evans (ο μορφονιός στο ασανσέρ, στο The Nanny Diaries αν θυμάστε ή λίγο πιο παλιά ο Johnny Storm στους Fantastic 4), ο οποίος εδώ υποδύεται τον ειδικό στα ηλεκτρονικά μαζί με άλλους 4 που αυτοαποκαλούνται Losers γιατί σε μια επιχείρηση στρατιωτική η διοίκηση τους άφησε αβοήθητους να πεθάνουν. 

    Μαζί του είναι ο αρχηγός Jeffrey Dean Morgan, ο υπαρχηγός Idris Elba, ο ειδικός στις μεταφορές Columbus Short (από τα Death At A Funeral και Armored), ο δεινός σκοπευτής Oscar Jaenada και μια μυστήρια γυναίκα η Zoe Saldana (του Avatar), η οποία χρηματοδοτεί την εκδίκηση τους. 

    Στόχος; Ο Jason Patrick, ο χαφιές της κυβέρνησης που ...



    ...έδωσε την εντολή να τους παρατήσουν. 

    Στη σκηνοθεσία ο Sylvain White, ο άνθρωπος που δέχτηκε να κάνει το ανοητότατο 3ο  sequel με το τίτλο I’ll Always Know What You Did Last Summer και που σίγουρα έχει ευθύνη που από το trailer φαίνεται να είναι 80’s style movie, τόσο ώστε να περιμένεις να δεις τον Chuck Norris να εμφανίζεται βαρώντας καρπαζιές. 

    Άλλο ένα μπαμ-μπουμ action movie;
    Ένα A-Team χωρίς μεγάλα ονόματα; 


    Όπως και να το πείτε τα λεφτά του τα έβγαλε καθώς στο τριήμερο της πρεμιέρας του στις 23 Απριλίου έκανε πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια και χθες θα ξεπερνούσε τα 23, τη στιγμή που στοίχισε μόλις 25 (αφού το cast είναι Β’ διαλογής και τα γυρίσματα έγιναν στο φτηνό Πουέρτο Ρίκο). 

    Οι κριτικές δεν είναι και πολύ καλές (44% στο RT) αλλά δε περίμενα το αντίθετο σε τέτοιου είδους ταινία. 

    Για την Ελλάδα κανένα νέο ακόμα, αλλά είναι πολύ πιθανό να το δούμε το καλοκαίρι. 

    Δείτε το trailer.  

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE LOSERS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top