F Άθλιο trailer του Drive Angry 3D με τον Nicholas Cage και την Amber Heard - FilmBoy Άθλιο trailer του Drive Angry 3D με τον Nicholas Cage και την Amber Heard - FilmBoy
  • Latest News

    Άθλιο trailer του Drive Angry 3D με τον Nicholas Cage και την Amber Heard

    Το ότι ο Nicholas Cage παίζει οτιδήποτε τον πληρώνει είναι γνωστό. 

    Ο πνιγμένος στα χρέη, συμπαθής κατά τα άλλα, ηθοποιός μετά από μια καλή επιλογή (Kick Ass) ακολουθούν 3-4 μέτριες έως κακές ταινίες (The Sorcerer’s Apprentice, Season of the Witch) αλλά ειδικά με το Drive Angry 3D ίσως φτάσει χαμηλότερα και από το Bangkok Dangerous! 

    Και για να είμαι σωστός, οφείλω να παραδεχτώ ότι ξεγελάστηκα και μίλησα με καλά λόγια για τη ταινία, όταν τον Ιούλιο είδαμε μαζί το πρωτο teaser που προβλήθηκε στο Comic-Con. 

    Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι το Drive Angry 3D φαίνεται να είναι ένα χαμηλών προσδοκιών b-movie που ίσως έχει θέση στα straight-to-dvd. 

    Ο Nicholas Cage υποδύεται έναν ψυχάκια πατέρα που κυνηγάει αυτούς που έχουν σκοτώσει την κόρη του. 

    Η σκηνοθεσία είναι του Patrick Lussier που φαίνεται ότι έχει ένα φετίχ στο να πετάει τσεκούρια στους θεατές– θυμηθείτε το My Bloody Valentine 3D και δείτε και το trailer του Drive Angry 3D. 

    Μαζί με τον Νικόλα η Amber Heard, η Katy Mixon και ο William Fichtner. 

    Το Drive Angry 3D θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 11 Φεβρουαρίου 2011. 

    Στη συνέχεια δείτε το πρωτο ολοκληρωμένο trailer της ταινίας και ...μπορείτε να γκρινιάξετε ελεύθερα.   



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Άθλιο trailer του Drive Angry 3D με τον Nicholas Cage και την Amber Heard Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top