F Το Ghost Rider 2 παίρνει ημερομηνία ...και χάνει την Eva Mendes - FilmBoy Το Ghost Rider 2 παίρνει ημερομηνία ...και χάνει την Eva Mendes - FilmBoy
  • Latest News

    Το Ghost Rider 2 παίρνει ημερομηνία ...και χάνει την Eva Mendes

    Γράφει ο Bustart.

    Η Sony επιβεβαίωση την ημερομηνία εξόδου στους κινηματογράφους του Ghost Rider: Spirit of Vengeance για τις 17 Φεβρουαρίου 2012 (5 χρόνια ακριβώς μετά το άνοιγμα της 1ης ταινίας).  

    Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας καθώς η ταινία θα διαδραματίζεται στην Ευρώπη. 

    Τα καλά νέα τώρα για το sequel του μετριότατου 1ου Ghost Rider είναι ότι ο Mark Steven Johnson δε θα ξανακαθίσει πίσω από τις κάμερες για να σκηνοθετήσει την ταινία.  

    Αυτό από μόνο του αποτελεί ευχάριστη είδηση!
    Συνδυασμένη μάλιστα με το γεγονός ότι  ο David Goyer (παραγωγός του 1ου Ghost Rider και συν-σεναριογράφος μεταξύ άλλων του Batman Begins και The Dark Knight) ανέλαβε το σενάριο, στην πραγματικότητα θα χρησιμοποιηθεί ένα παλιότερο ...




    ...σενάριο του με κάποιες αλλαγές, μας αφήνει με την προσδοκία για μια καλύτερη συνέχεια.  

    Μάλιστα το Ghost Rider: Spirit of Vengeance αν και δεν θα είναι reboot, θα πάρει τελείως διαφορετική κατεύθυνση, φεύγοντας από  το στυλ του western που είχε η 1η ταινία (και τα αρχικά comic του Ghost Rider).  

    O David Goyer δήλωσε μάλιστα ότι «ό,τι ήταν το Casino Royal για το franchise του James Bond ελπίζω να αποτελέσει το ίδιο η 2η ταινία για το Ghost Rider». 

    Στα άσχημα (ας πούμε) νέα είναι ότι η Eva Mendes δε θα παίξει το ρόλο της Roxanne (μα σε τόσες μετριότητες έχει παίξει τώρα την πείραξε;) και ότι μάλλον θα είναι σε 3D (αρπαχτή μου μυρίζει αυτό για να βάλουν πιο ακριβό εισιτήριο).  

    Το ότι ο Nicholas Cage θα επαναλάβει το ρόλο του Johnny Blaze μας αφήνει αδιάφορους…  

    Πάντως με τόσες ταινίες που ετοιμάζει η Marvel να βγάλει την επόμενη διετία, δε ξέρω τι μπορεί να καταφέρει ο μοναχικός καβαλάρης Ghost Rider.  

    Τουλάχιστον φαίνεται ότι το πήραν λίγο πιο ζεστά..
    Εμείς εδώ θα είμαστε πάντως να περιμένουμε και να σας ενημερώσουμε φυσικά για ότι νεότερο.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Ghost Rider 2 παίρνει ημερομηνία ...και χάνει την Eva Mendes Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top