F The Batman trailer: Ο Robert Pattinson είναι "εκδίκηση" στο χορταστικό ολοκληρωμένο trailer της νέας ταινίας του Matt Reeves - FilmBoy The Batman trailer: Ο Robert Pattinson είναι "εκδίκηση" στο χορταστικό ολοκληρωμένο trailer της νέας ταινίας του Matt Reeves - FilmBoy
  • Latest News

    The Batman trailer: Ο Robert Pattinson είναι "εκδίκηση" στο χορταστικό ολοκληρωμένο trailer της νέας ταινίας του Matt Reeves


    Έχουν περάσει 14 ολόκληροι μήνες από το ντεμπούτο του πρώτου teaser και η Warner Bros όλο αυτό το διάστημα ουσιαστικά δεν μας είχε δώσει το παραμικρό νεότερο σχετικά με τη νέα ταινία The Batman. Με τη πρεμιέρα να επέχει πια μόλις 5 μήνες, το DC FanDome ήταν η ιδανική ευκαιρία για τη παρουσίαση του νέου, του πρώτου ολοκληρωμένου trailer.

    Η ταινία έπρεπε να αφήσει πίσω την storyline του Batfleck και ο τρόπος που το επιτυγχάνει είναι κάνοντας rewind καμιά-δυο δεκαετίας συστήνοντάς μας έναν πολύ νεαρότερο Batman που δεν έχει ουσιαστικά εξελιχτεί ακόμα στον Σκοτεινό Ιππότη που γνωρίζουμε. Ο 30χρονος λοιπόν Bruce Wayne ανακαλύπτει τη βαθειά διαφθορά της Gotham City η οποία συνδέεται άμεσα μέσω ενός ανθρώπου με τη δολοφονία των γονιών του, του ψυχοπαθή Riddler.

    Ο Matt Reeves (War for the Planet of the Apes) που κρατάει τα ηνία της ταινίας ρίχνει με το καλημέρα στη μάχη πολλά από τα δυνατότερα όπλα του του batverse, με τον Batman να έρχεται αντιμέτωπος και με τον Riddler και με τον Penguin ενώ γύρω του κινείται και η Catwoman.

    Όπως είναι γνωστό, στο πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Robert Pattinson (Tenet), ενώ δίπλα του έχει τους Zoë Kravitz (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Paul Dano (Okja), Jeffrey Wright (No Time to Die), John Turturro (The Jesus Rolls), Peter Sarsgaard (Human Capital), Andy Serkis (Black Panther) και ο αγνώριστος Colin Farrell (Voyagers).

    Για μια ακόμη φορά, η Warner φαίνεται να βιάζεται, και πολύ πριν η ταινία βγει στις αίθουσες, την έχει χαρακτηρίσει ως το πρώτο κεφάλαιο μιας νέας κινηματογραφικής τριλογίας, η οποία με τη σειρά της θα είναι το επίκεντρο ενός νέου extended universe με δύο spin-off τηλεοπτικές σειρές, μία για το Penguin και μία για το αστυνομικό τμήμα του Gotham να βρίσκονται ήδη στα σκαριά. Ελπίζουμε να μη (ξανα)σκοντάψει.

    Το The Batman θα δούμε στις 3 Μαρτίου. Απολαύστε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Batman trailer: Ο Robert Pattinson είναι "εκδίκηση" στο χορταστικό ολοκληρωμένο trailer της νέας ταινίας του Matt Reeves Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top