F The Jesus Rolls trailer: Ο John Turturro ξαναφοράει το φιλέ στα μαλλιά στο spin-off του The Big Lebowski! - FilmBoy The Jesus Rolls trailer: Ο John Turturro ξαναφοράει το φιλέ στα μαλλιά στο spin-off του The Big Lebowski! - FilmBoy
  • Latest News

    The Jesus Rolls trailer: Ο John Turturro ξαναφοράει το φιλέ στα μαλλιά στο spin-off του The Big Lebowski!


    Ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της cult επιτυχίας των αδερφών Coen, The Big Lebowski ήταν ο Jesus Quintana, που τον υποδύθηκε μοναδικά ο John Turturro, ο οποίος μάλιστα τον είχε αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό μόνος του και εκτός σεναρίου. 
    Ο Turturro είχε δηλώσει πολλάκις πως ήθελε να ξαναϋποδυθεί τον χαρακτήρα όμως οι Coens ήταν κάθετοι πως δεν πρόκειται να γυρίσουν κάποιο sequel του Lebowski.

    Αντιστρέφοντας τη λαϊκή ρήση, όταν δεν έρχεται το βουνό στον Μωάμεθ, πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, με τον ηθοποιό να παίρνει την άδεια να αναπτύξει μία spin-off ιστορία πάνω στον Jesus, και εγένετο The Jesus Rolls
    Επιπλέον το φιλμ είναι και remake του γαλλικού Les Valseuses (1974) του Bertrand Blier.

    Σύμφωνα με τη βασική σύνοψη, ο φρεσκοαποφυλακισμένος Jesus παρέα με τους... συν-κατεργαραίους Peter και Marie ξεκινούν για ένα ταξίδι γεμάτο ρομάντζο και μπελάδες.

    Δίπλα στον John Turturro που εκτός του πρωταγωνιστικού ρόλου, έχει γράψει το σενάριο και σκηνοθετεί, βρίσκουμε τους Bobby Cannavale (The Irishman), Audrey Tautou (L' Odyssée), Susan Sarandon (Viper Club), Pete Davidson (The Dirt), Jon Hamm (Richard Jewell), J.B. Smoove (Spider-Man: Far from Home), Christopher Walken (Stand Up Guys), Sable Boykin και Tim Blake Nelson (Angel Has Fallen).

    Το The Jesus Rolls έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο φεστιβάλ της Ρώμης με πολύ κακές κριτικές και μετά από λίγες προβολές στις αίθουσες της Αμερικής στα τέλη Φεβρουαρίου, βγήκε κακήν κακώς στις digital πλατφόρμες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Jesus Rolls trailer: Ο John Turturro ξαναφοράει το φιλέ στα μαλλιά στο spin-off του The Big Lebowski! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top