F Voyagers trailer: Ούτε ο Colin Farrell δε μπορεί να χαλιναγωγήσει την ανθρώπινη φύση, στο διαστημικό θρίλερ του Neil Burger - FilmBoy Voyagers trailer: Ούτε ο Colin Farrell δε μπορεί να χαλιναγωγήσει την ανθρώπινη φύση, στο διαστημικό θρίλερ του Neil Burger - FilmBoy
  • Latest News

    Voyagers trailer: Ούτε ο Colin Farrell δε μπορεί να χαλιναγωγήσει την ανθρώπινη φύση, στο διαστημικό θρίλερ του Neil Burger


    Μας έδωσε το Divergent, μία από τις πιο -σχετικά- αξιοπρεπείς young-adult sci-fi περιπέτειες, ενώ και το remake του Intouchables, The Upside δεν το λες και κακό. 
    Ωστόσο ο Neil Burger μπορεί πολλά περισσότερα και μας το απέδειξε στο παρελθόν με τα Limitless και The Illusionist
    Φέτος λοιπόν, είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα με το 100% προσωπικό project, το διαστημικό θρίλερ Voyagers.

    Η ιστορία μας πάει σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, στο οποίο η Γη είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορεί πια να αντέξει την ανθρωπότητα. 
    Έτσι οι επιστήμονες αρχίζουν να ετοιμάζονται για την αναπόφευκτη φυγή σε κάποιον άλλο πλανήτη. 
    Αντί όμως να επιλέξουν κάποιους από τους υπάρχοντες αστροναύτες, αποφασίζουν να "καλλιεργήσουν" τους δικούς τους! 
    Τα εν λόγω παιδιά γεννιούνται σε εργαστηριακές συνθήκες, μεγαλώνουν και εκπαιδεύονται με ένα και μόνο στόχο, τον εποικισμό, χωρίς συναίσθημα, χωρίς οικογένεια. 
    Κάποια στιγμή όμως τα παιδιά μεγαλώνουν και ανακαλύπτουν πως για να κρατηθούν υπό τον πλήρη έλεγχο των επιστημόνων, ναρκώνονται ώστε να είναι πειθήνια, και όταν σταματούν τη λήψη του σκευάσματος που τα κρατάει σε αυτή τη κατάσταση, η "ελαττωματική" ανθρώπινη φύση τους βγαίνει στην επιφάνεια και ξεσπάει χάος.

    Το Voyagers μπορεί να μη βρίθει πρωτοτυπίας, αλλά είναι τυπικά "πρωτότυπο" αφού δεν βασίζεται σε κάποιο βιβλίο, κόμικ, κτλ, με τον Neil Burger να είναι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

    Πρωταγωνιστούν οι Tye Sheridan (Dark Phoenix), Lily-Rose Depp (Planetarium), Fionn Whitehead (Dunkirk), Isaac Hempstead Wright (Game of Thrones), Viveik Kalra (Blinded by the Light) και ο Colin Farrell (Ava).

    Το Voyagers αρχικά θα βλέπαμε το περασμένο Νοέμβριο, όμως αναβλήθηκε λόγω covid και η Lionsgate θα το ρίξει στους αμερικάνικους κινηματογράφους που σταδιακά ξανανοίγουν στις 9 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Voyagers trailer: Ούτε ο Colin Farrell δε μπορεί να χαλιναγωγήσει την ανθρώπινη φύση, στο διαστημικό θρίλερ του Neil Burger Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top