F Spencer trailer: Η Kristen Stewart πείθει και τον τελευταίο αμφισβητία ως πριγκίπισσα Diana στη νέα βιογραφική ταινία του Pablo Larraín - FilmBoy Spencer trailer: Η Kristen Stewart πείθει και τον τελευταίο αμφισβητία ως πριγκίπισσα Diana στη νέα βιογραφική ταινία του Pablo Larraín - FilmBoy
  • Latest News

    Spencer trailer: Η Kristen Stewart πείθει και τον τελευταίο αμφισβητία ως πριγκίπισσα Diana στη νέα βιογραφική ταινία του Pablo Larraín


    Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της ουκ ολίγες φορές όμως για τα ανόητα fanboys παρέμενε το αγέλαστο αχώνευτο κοριτσάκι των Twilight και Snow White που χρησιμοποιούσαν ως punching bag έκτοτε, πιθανότατα χωρίς να έχουν μπει στο κόπο να την δουν σε καμία άλλη ταινία της.
    Η αισίως 31χρονη Kristen Stewart φέτος αναμένεται να αποστομώσει και τον τελευταίο αμφισβητία με την ερμηνεία της στο Spencer να έχει ήδη αποθεωθεί και να θεωρείται ήδη μεγάλο φαβορί για τα προσεχή Όσκαρ.

    Όπως ήδη γνωρίζετε, η Stewart εδώ υποδύεται την πριγκίπισσα της Ουαλίας, κατά κόσμον Diana Frances Spencer, με το σενάριο του Steven Knight (Serenity) να μας πηγαίνει στα Χριστούγεννα του 1992, τη περίοδο που η Diana είχε ήδη αποφασίσει να χωρίσει από τον Κάρολο, με τις φήμες περί εξωσυζυγικής του σχέσης να την ρίχνουν σε ακόμα βαθύτερη θλίψη. Εκείνες τις εορταστικές ημέρες τις πέρασε με ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham και έκτοτε όλα άλλαξαν. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη και τι ειπώθηκε, με τη ταινία να αναπαριστά μια υποθετική εκδοχή αυτών.

    Τη ταινία σκηνοθέτησε ο Pablo Larraín (Jackie) και συμπρωταγωνιστούν οι Jack Farthing (Official Secrets), Timothy Spall (The Last Bus), Sean Harris (The Green Knight) και η Sally Hawkins (Godzilla: King of the Monsters).

    Το Spencer έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας όπου αποθεώθηκε, ειδικά για την ερμηνεία της Stewart και θα ξεκινήσει τη διανομή του στις αίθουσες το Νοέμβριο, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί ο ελληνικός διανομέας.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spencer trailer: Η Kristen Stewart πείθει και τον τελευταίο αμφισβητία ως πριγκίπισσα Diana στη νέα βιογραφική ταινία του Pablo Larraín Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top