F Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings trailer: Ο πρώτος Ασιάτης υπερ-ήρωας έρχεται στο MCU! - FilmBoy Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings trailer: Ο πρώτος Ασιάτης υπερ-ήρωας έρχεται στο MCU! - FilmBoy
  • Latest News

    Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings trailer: Ο πρώτος Ασιάτης υπερ-ήρωας έρχεται στο MCU!


    Μπορεί η έναρξη της Phase 4 του MCU να έγινε με μια αποχαιρετιστήρια ταινία, όμως μετά το φινάλε την Infinite Saga ήταν απολύτως αναμενόμενο πως το roster θα έπρεπε να ανανωθεί, και το πρώτο νέο πρόσωπο έρχεται εξ ανατολάς.

    Ο Shang-Chi είναι μια δημιουργία των Steve Englehart και Jim Starlin και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα κόμικς το 1973, μια εποχή που το τηλεοπτικό Kung Fu κυριαρχούσε, και η Marvel παρά τις προσπάθειες, δεν μπόρεσε να πάρει τα δικαιώματά του.

    Σύμφωνα με την βιογραφία του, γεννήθηκε στην Κίνα από μια λευκή Αμερικανίδα μητέρα την οποία επέλεξε ο πατέρας του Wenwu (aka Mandarin) για να κυοφορήσει τον γιο του. Εκπαιδεύεται από μικρή ηλικία στις πολεμικές τέχνες, και επί χρόνια υπηρετεί εκείνον και την οργάνωσή του, Ten Rings. Όταν αντιλαμβάνεται ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας του, αφήνει πίσω την οργάνωση και αποφασίζει να ζήσει μια ήρεμη ζωή στο San Francisco, όμως το παρελθόν του τον κυνηγάει.

    Τα ηνία της ταινίας ανέλαβε ο Destin Daniel Cretton (Just Mercy) με τον μόνιμο συνεργάτη του Andrew Lanham να γράφει το σενάριο μαζί με τον πιο έμπειρο στο είδος Dave Callaham (Wonder Woman 1984).

    Πρωταγωνιστούν οι Simu Liu (Kim's Convenience), Awkwafina (Jumanji: The Next Level), Tony Leung (The Grandmaster) και Michelle Yeoh (Boss Level).

    Το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings θα δούμε στις 9 Σπετεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings trailer: Ο πρώτος Ασιάτης υπερ-ήρωας έρχεται στο MCU! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top