F Halloween Kills trailer: Ούτε οι φλόγες δεν μπορούν να σκοτώσουν τον Michael Myers και το μακελειό συνεχίζεται! - FilmBoy Halloween Kills trailer: Ούτε οι φλόγες δεν μπορούν να σκοτώσουν τον Michael Myers και το μακελειό συνεχίζεται! - FilmBoy
  • Latest News

    Halloween Kills trailer: Ούτε οι φλόγες δεν μπορούν να σκοτώσουν τον Michael Myers και το μακελειό συνεχίζεται!


    250 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία (με κόστος μόλις 10) και σχεδόν 80% rating στο Rotten Tomatoes.
    Ανεξαρτήτως της άποψης του καθενός, το Halloween του 2018 ήταν μία άκρως επιτυχημένη ταινία και όπως είναι φυσικό η Blumhouse δεν είχε κανένα λόγο να την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Έχοντας λοιπόν εξασφαλίσει τις υπογραφές όλων των βασικών συντελεστών μας ανακοίνωσε τα Halloween Kills και Halloween Ends, δύο sequels που -θεωρητικά- θα αποτελέσουν και το οριστικό φινάλε του franchise... μέχρι το επόμενο reboot βεβαίως βεβαίως!

    Η ιστορία του Kills ξεκινάει λίγα λεπτά αφότου η Laurie, η κόρη της Karen και η εγγονή της Allyson άφησαν τον Michael Myers, παγιδευμένο να καίγεται στο υπόγειο του σπιτιού τους. Η Laurie εισάγεται στο νοσοκομείο με τραύματα, πιστεύοντας ότι επιτέλους κατάφερε να σκοτώσει τον ισόβιο βασανιστή της όμως ο Μάικλ καταφέρνει να απελευθερωθεί και το τελετουργικό λουτρό αίματος αναβιώνει.
    Όσο η Laurie παλεύει με τους πόνους και ετοιμάζεται να υπερασπιστεί ξανά τον εαυτό της απέναντί του, ξεσηκώνει όλη την περιοχή σε ένα κυνήγι για τον ασταμάτητο φονιά. Οι τρεις γυναίκες θα ενωθούν με μια άλλη ομάδα επιζώντων ενός παλιότερου μακελειού του Michael και θα αποφασίσουν να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, σχηματίζοντας έναν άγρυπνο όχλο που σκοπεύει να τον εξοντώσει μια για πάντα.

    Η πίσω από τις κάμερες ομάδα παραμένει σχεδόν απαράλλαχτη, με τον Danny McBride να γράφει το σενάριο μαζί με τον σκηνοθέτη David Gordon Green, με τον Scott Teems (The Quarry) να δίνει το τελικό script. Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak και Nick Castle επιστρέφουν, φέρνοντας μαζί τους τους Lindsey Wallace, Charles Cyphers και Nancy Stephens που είχαν εμφανιστεί στο πρωτότυπο φιλμ!

    Το Halloween Kills θα δούμε στις 14 Οκτωβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Halloween Kills trailer: Ούτε οι φλόγες δεν μπορούν να σκοτώσουν τον Michael Myers και το μακελειό συνεχίζεται! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top