F Boss Level trailer: Ο Mel Gibson παγιδεύει τον Frank Grillo σε ένα time-loop, στη νέα περιπέτεια του Joe Carnahan - FilmBoy Boss Level trailer: Ο Mel Gibson παγιδεύει τον Frank Grillo σε ένα time-loop, στη νέα περιπέτεια του Joe Carnahan - FilmBoy
  • Latest News

    Boss Level trailer: Ο Mel Gibson παγιδεύει τον Frank Grillo σε ένα time-loop, στη νέα περιπέτεια του Joe Carnahan


    Όταν βλέπαμε το Narc, οι περισσότεροι πιστέψαμε πως βλέπουμε το πρώτο βήμα ενός νέου, αν όχι μεγάλου τουλάχιστον αξιόλογου σκηνοθέτη. 
    Είκοσι χρόνια αργότερα και η μοναδική ταινία του Joe Carnahan μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη είναι το The Grey και δυστυχώς, αν κρίνουμε από το trailer του νέου του φιλμ με τίτλο Boss Level, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

    Ο Roy Pulver είναι ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων που βρίσκεται παγιδευμένος σε ένα χρονικό βρόχο, ζώντας ξανά και ξανά την ημέρα της δολοφονίας του. 
    Πιστεύοντας πως έχει ήδη χάσει τη γυναίκα της ζωής του αδιαφορεί, μέχρι που ανακαλύπτει πως υπάρχει τρόπος να σώσει και τον εαυτό του, και τη γυναίκα του αλλά για να τα καταφέρει πρέπει να προλάβει το χρόνο και να αντιμετωπίσει τον Συνταγματάρχη Ventor, ανελέητο αρχηγό ενός άκρως απόρρητου κυβερνητικού προγράμματος που ευθύνεται για το time loop το οποίο βιώνει.

    Τα δικαιώματα διανομής της ταινίας είχε αρχικά εξασφαλίσει η μικρομεσαία Entertainment Studios με το Boss Level να βγαίνει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2019! 
    Η εταιρία ωστόσο παράτησε τη ταινία στο συρτάρι με αποτέλεσμα να περάσει το deadline! 
    Μόλις πριν δυο μήνες το Hulu την πήρε με ψίχουλα και θα τη προσθέσει στη πλατφόρμα της στις 5 Μαρτίου.

    Πρωταγωνιστούν οι Frank Grillo (Wheelman), Mel Gibson (Fatman), Naomi Watts (The Wolf Hour) και Michelle Yeoh (Last Christmas).
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Boss Level trailer: Ο Mel Gibson παγιδεύει τον Frank Grillo σε ένα time-loop, στη νέα περιπέτεια του Joe Carnahan Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top