F Dear Evan Hansen trailer: Συγκίνηση και ελπίδες στο θεατρικό νεανικό μιούζικαλ της Universal - FilmBoy Dear Evan Hansen trailer: Συγκίνηση και ελπίδες στο θεατρικό νεανικό μιούζικαλ της Universal - FilmBoy
  • Latest News

    Dear Evan Hansen trailer: Συγκίνηση και ελπίδες στο θεατρικό νεανικό μιούζικαλ της Universal


    Τον Δεκέμβριο του 2016 έκανε πρεμιέρα στο Music Box Theatre του Broadway το Dear Evan Hansen, ένα θεατρικό μιούζικαλ σε κείμενο του Steven Levenson (Fosse/Verdon) και τραγούδια των Benj Pasek και Justin Paul (La La Land, The Greatest Showman).
    Λίγους μήνες αργότερα, βρέθηκε υποψήφιο για εννέα Tony από τα οποία κέρδισε τα έξι! 
    Δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη λοιπόν όταν η Universal Pictures έσπευσε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα και να βάλει μπρος την κινηματογραφική του διασκευή.

    Η ιστορία μας συστήνει τον Evan Hansen, ένα έφηβο που πάσχει από κοινωνικό άγχος, με αποτέλεσμα να μην έχει φίλους ή σχέσεις. 
    Μια τυχαία συνάντηση με τον εξίσου εσωστρεφή συμμαθητή του Connor βάζει μπρος μια σειρά τραγικών εξελίξεων, με μια αυτοκτονία να κάνει τον Evan, έστω και μέσα από ένα ψέμα, να ξανακοιτάξει τη ζωή κατάματα.

    Ο Levenson έγραψε και το κινηματογραφικό σενάριο, με τον Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower) που είχε σκηνοθετήσει και το θεατρικό να κρατάει και εδώ τα ηνία.

    Το νεανικό cast απαρτίζουν οι Ben Platt (Billy Lynn's Long Halftime Walk), Kaitlyn Dever (Booksmart), Amandla Stenberg (The Hate U Give), Nik Dodani (Escape Room) και Colton Ryan (Uncle Frank), επιλογές που έτυχαν ιδιαίτερης κριτικής μιας και όλοι είναι στα 20φεύγα τους, και δίπλα τους εμφανίζονται και οι Julianne Moore (After the Wedding), Amy Adams (Hillbilly Elegy) και Danny Pino (Mayans M.C.).

    Το Dear Evan Hansen θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dear Evan Hansen trailer: Συγκίνηση και ελπίδες στο θεατρικό νεανικό μιούζικαλ της Universal Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top