F Hillbilly Elegy trailer: Glenn Close & Amy Adams στο νέο οικογενειακό δράμα του Ron Howard - FilmBoy Hillbilly Elegy trailer: Glenn Close & Amy Adams στο νέο οικογενειακό δράμα του Ron Howard - FilmBoy
  • Latest News

    Hillbilly Elegy trailer: Glenn Close & Amy Adams στο νέο οικογενειακό δράμα του Ron Howard



    Γεννημένος σε μια αντίστοιχη μικρή πόλη της μεσοανατολικής Αμερικής, ο Ron Howard (In the Heart of the Sea) γοητεύτηκε τόσο από το αυτοβιογραφικό βιβλίο του J.D. Vance, Hillbilly Elegy, που μόλις λίγους μήνες μετά τη κυκλοφορία του, είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα και λίγα χρόνια μετά είναι έτοιμο να βγει στις αίθουσες, φυσικά με τον ίδιο στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη, τη στιγμή που ο φοιτητής Νομικής στο Yale και πρώην πεζοναύτης από το Οχάιο, J.D. Vance ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δουλειά των ονείρων του, μια οικογενειακή κρίση τον αναγκάζει να επιστρέψει στην πατρίδα του, την οποία έχει απαρνηθεί. 
    Ο J.D. θα έρθει αντιμέτωπος με τις περίπλοκες σχέσεις της "άξεστης" οικογένειάς του, μεταξύ άλλων και με την ευέξαπτη μητέρα του, Bev, η οποία παλεύει με τον εθισμό. 
    Πλημμυρισμένος με αναμνήσεις της αγέρωχης και πανέξυπνης γιαγιάς του, η οποία τον μεγάλωσε, ο J.D. θα συνειδητοποιήσει ότι, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, θα πρέπει να συμφιλιωθεί με τις ρίζες του. 

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε η Vanessa Taylor (The Shape of Water) και πρωταγωνιστούν οι Gabriel Basso (The Whole Truth), Glenn Close (The Wife), Amy Adams (Vice), Freida Pinto (Mowgli), Haley Bennett (Swallow) και βετεράνος Bo Hopkins (Midnight Express).

    Το Hillbilly Elegy θα δούμε στις 12 Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hillbilly Elegy trailer: Glenn Close & Amy Adams στο νέο οικογενειακό δράμα του Ron Howard Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top