F Billy Lynn’s Long Halftime Walk trailer: Το νέο υπερθέαμα του Ang Lee - FilmBoy Billy Lynn’s Long Halftime Walk trailer: Το νέο υπερθέαμα του Ang Lee - FilmBoy
  • Latest News

    Billy Lynn’s Long Halftime Walk trailer: Το νέο υπερθέαμα του Ang Lee


    Το νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ang Lee εμφανίστηκε στα ιντερνέτια από τη Sony Pictures, αλλά θα μου επιτρέψετε να μην ενθουσιαστώ.

    Όλοι περιμέναμε το επόμενο βήμα του βραβευμένου με 2 Όσκαρ και 2 Χρυσές Σφαίρες σκηνοθέτη, μετά το πανέμορφο Life of Pi, αλλά εκείνος προτίμησε να παίξει στα σίγουρα νερά των συναισθηματικά ευάλωτων Αμερικανών σε ό,τι έχει να κάνει με τον πόλεμο στο Ιράκ.

    Το Billy Lynn’s Long Halftime Walk είναι η μια συναισθηματική ματιά στο πόλεμο του Ιράκ, μέσα από τα μάτια ενός στρατιώτη που τιμήθηκε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.

    Σαν trailer βέβαια είναι εντυπωσιακό, και παραπέμπει σε ακόμη περισσότερες δυνατότητες για 3D αφού γυρίστηκε σε 120fps.

    Στο πρώτο ρόλο είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος Joe Alwyn ως Billy Lynn, αλλά στο πλάι του βρίσκονται ονόματα όπως η Kristen Stewart, ο Vin Diesel, ο Garrett Hedlund, ο Steve Martin, ο Chris Tucker και πολλοί άλλοι. 

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης νωρίτερα αυτό το μήνα και θα βγει στις ΗΠΑ στις 11 Νοεμβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Billy Lynn’s Long Halftime Walk trailer: Το νέο υπερθέαμα του Ang Lee Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top