F Οι γιοι του Van Helsing ακολουθούν τα βήματα του μπαμπά, στο άτυπο sequel του Δράκουλα του Joe Hill! - FilmBoy Οι γιοι του Van Helsing ακολουθούν τα βήματα του μπαμπά, στο άτυπο sequel του Δράκουλα του Joe Hill! - FilmBoy
  • Latest News

    Οι γιοι του Van Helsing ακολουθούν τα βήματα του μπαμπά, στο άτυπο sequel του Δράκουλα του Joe Hill!


    Η συλλογή μικρών ιστοριών 20th Century Ghosts που δημοσίευσε το 2005 ο γιος του Stephen King, Joe Hill φαίνεται πως αποτελεί θέλγητρο για όλο και περισσότερους δημιουργούς, και μετά τον Scott Derrickson που έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του The Black Phone, μία ακόμα απ' αυτές ετοιμάζεται να διασκευαστεί για τη μεγάλη οθόνη.

    Σύμφωνα με το Deadline, η Tea Shop Productions (47 Meters Down) εξαγόρασε τα δικαιώματα του Abraham’s Boys, μιας ιστορίας που λειτουργεί ως άτυπο sequel/spin-off του Dracula  και επικεντρώνεται στους Max και Rudy Van Helsing, τους γιους του κυνηγού βρικολάκων Abraham Van Helsing.

    Χρόνια μετά το θρίαμβό του επί του Κόμη του Σκότους, ο ηλικιωμένος πια Abraham έχει αρχίσει να τα χάνει, με την συμπεριφορά του να γίνεται παρανοϊκή, βίαια και ανεξέλεγκτη. 
    Οι δυο γιοι του, που δεν ξέρουν τίποτα για το παρελθόν του, ξεκινούν να βρουν την αιτία γι' αυτή την αλλαγή αλλά και την αλήθεια για την ύπαρξη βρικολάκων.

    Τα ηνία της ταινίας ανέλαβε να κρατάει η Ιρανο-Αμερικανή Natasha Kermani (Imitation Girl).
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι γιοι του Van Helsing ακολουθούν τα βήματα του μπαμπά, στο άτυπο sequel του Δράκουλα του Joe Hill! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top