F Fosse/Verdon trailer: Sam Rockwell και Michelle Williams αλλάζουν το σύγχρονο μιούζικαλ στη νέα σειρά του FX - FilmBoy Fosse/Verdon trailer: Sam Rockwell και Michelle Williams αλλάζουν το σύγχρονο μιούζικαλ στη νέα σειρά του FX - FilmBoy
  • Latest News

    Fosse/Verdon trailer: Sam Rockwell και Michelle Williams αλλάζουν το σύγχρονο μιούζικαλ στη νέα σειρά του FX


    Με την ημερομηνία πρεμιέρας του να πλησιάζει, και μετά από μια σειρά teasers που είδαμε το προηγούμενο διάστημα, το FX επιτέλους έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκληρωμένο trailer μίας σειράς που σίγουρα θα συζητηθεί και αν όλα πάνε κατ' ευχήν, σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει και στα τηλεοπτικά βραβεία της επόμενης χρονιάς.

    Το Fosse/Verdon είναι μια βιογραφική μίνι-σειρά που θα μας διηγηθεί την φλογερή αλλά και περιπετειώδη ρομαντική και δημιουργική σχέση και συνεργασία του τεράστιου Bob Fosse, ενός από τους πιο σημαίνοντες χορογράφους και σκηνοθέτες στην ιστορία του αμερικάνικου θεάτρου αλλά και κινηματογράφου, και της μεγαλύτερης χορεύτριας του Broadway, Gwen Verdon.

    Η σειρά είναι βασισμένη στη βιογραφία Fosse, με το επιτυχημένο δίδυμο πίσω από το θρυλικό Hamilton, Lin-Manuel Miranda και Thomas Kail να αναλαμβάνουν τη διασκευή.

    Τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους υποδύονται οι οσκαρικοί Sam Rockwell (Vice) και Michelle Williams (All the Money in the World).

    Το Fosse/Verdon θα έχει διάρκεια 8 επεισοδίων και θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Απριλίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fosse/Verdon trailer: Sam Rockwell και Michelle Williams αλλάζουν το σύγχρονο μιούζικαλ στη νέα σειρά του FX Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top