F Uncle Frank trailer: Η Sophia Lilis ανακαλύπτει πως θείος Paul Bettany είναι γκέι, στη νέα δραμεντί του Alan Ball - FilmBoy Uncle Frank trailer: Η Sophia Lilis ανακαλύπτει πως θείος Paul Bettany είναι γκέι, στη νέα δραμεντί του Alan Ball - FilmBoy
  • Latest News

    Uncle Frank trailer: Η Sophia Lilis ανακαλύπτει πως θείος Paul Bettany είναι γκέι, στη νέα δραμεντί του Alan Ball


    Πολυβραβευμένος σεναριογράφος του American Beauty αλλά και των τηλεοπτικών Six Feet Under και True Blood, ο Alan Ball, μετά από πολλά χρόνια απουσίας επιστρέφει με το Uncle Frank, μια δραμεντί που θα κάνει προσεχώς πρεμιέρα στο Prime Video του Amazon.

    Βρισκόμαστε στα 1973 και η 18χρονη Beth αφήνει την επαρχιακή της πόλη για να σπουδάσει στη Νέα Υόρκη. Εκεί επανασυνδέεται με τον αποξενωμένο θείο της που για κάποιο λόγο έχει διακόψει επαφές με την υπόλοιπη οικογένεια, και γρήγορα αντιλαμβάνεται το γιατί, μιας και ο θείος Frank είναι γκέι και παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας, ζει ευτυχισμένα με τον σύντροφό του. Όταν ο παππούς Frank πεθαίνει, η Beth πείθει τον θείο Frank να επιστρέψουν με το road trip να είναι γεμάτο αναμνήσεις.

    Πρωταγωνιστούν οι Sophia Lillis (Gretel & Hansel), Paul Bettany (Solo: A Star Wars Story), Peter Macdissi (The Losers), Steve Zahn (Where'd You Go, Bernadette), Judy Greer (Driven), Margo Martindale (The Kitchen) και Stephen Root (Bombshell).

    Το Uncle Frank έκανε πρεμιέρα στο Sundance όπου πήρε μέτριες κριτικές με αποτέλεσμα να καταλήγει απευθείας στη πλατφόρμα του Amazon όπου θα ανέβει στις 25 Νοεμβρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Uncle Frank trailer: Η Sophia Lilis ανακαλύπτει πως θείος Paul Bettany είναι γκέι, στη νέα δραμεντί του Alan Ball Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top