F Vigil trailer: Η νέα "ναυτική" βρετανική αστυνομική σειρά του BBC! - FilmBoy Vigil trailer: Η νέα "ναυτική" βρετανική αστυνομική σειρά του BBC! - FilmBoy
  • Latest News

    Vigil trailer: Η νέα "ναυτική" βρετανική αστυνομική σειρά του BBC!



    Στη δημοσιότητα έδωσε το BBC το trailer της νέας αστυνομικής σειράς Vigil του Tom Edge.

    Μια μυστηριώδης εξαφάνιση σε μια μηχανότρατα στα ανοιχτά της Σκωτίας και ένας θάνατος στο υποβρύχιο του βρετανικού ναυτικού, HMS Vigil κινητοποιούν τις αρχές, με την επιθεωρητή Amy Silva και την αστυνόμο Kirsten Longacre να ξεκινούν μια παράλληλη έρευνα σε θάλασσα και στεριά, η οποία τις φέρνει μπροστά σε μια συνομωσία που απειλεί την εθνική ασφάλεια ολόκληρης της Βρετανίας!

    Καταξιωμένος τηλεοπτικός σεναριογράφος με μπόλικες επιτυχίες στο τσεπάκι του όπως τα Strike, The Crown και Lovesick, ο Tom Edge έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με το οσκαρικό Judy, ωστόσο επέστρεψε στα παλιά του λημέρια και παρουσιάζει στο BBC τη νέα του σειρά.

    Πρωταγωνιστούν οι Suranne Jones (Scott & Bailey), Rose Leslie (The Good Fight), Martin Compston (Line of Duty) και Paterson Joseph (Timeless).

    Το Vigil δεν έχει ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας, με τις πληροφορίες να λένε πως θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Vigil trailer: Η νέα "ναυτική" βρετανική αστυνομική σειρά του BBC! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top