F Είναι επίσημο. Αυτά τα Χριστούγεννα θα επιστρέψουμε στην Downton Abbey! - FilmBoy Είναι επίσημο. Αυτά τα Χριστούγεννα θα επιστρέψουμε στην Downton Abbey! - FilmBoy
  • Latest News

    Είναι επίσημο. Αυτά τα Χριστούγεννα θα επιστρέψουμε στην Downton Abbey!


    Μπορεί η κινηματογραφική συνέχιση μια τηλεοπτικής σειράς να μην είναι πρωτάκουστη, όμως το Downton Abbey πήρε μια ιδέα που δεν έμοιαζε ως ένα απλό ξεχείλωμα και το τίμησε δεόντως!

    Η ταινία που είδαμε πριν δυο χρόνια ήταν κάτι παραπάνω από αντάξια της σειράς του Julian Fellowes, όπως επιβεβαιώθηκε και από τις κριτικές αλλά και από τα εισιτήρια.
    Οι φήμες για ένα sequel έκαναν γρήγορα την εμφάνισή τους, με τον Fellowes να επιβεβαιώνει πως έχει ήδη αρκετές ιδέες για τη συνεχεια, και το πράσινο φως δεν άργησε να δοθεί.

    Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την Focus Features το Downton Abbey 2 θα ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα και θα βρίσκεται στις αίθουσες τα φετινά Χριστούγεννα.

    Ολόκληρο το βασικό cast θα επιστρέψει, χωρίς να υπάρχει κάποια ξεχωριστή αναφορά για την Maggie Smith, η οποία είχε δηλώσει πως τέλειωσε με το franchise, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν οι Hugh Dancy (Late Night), Laura Haddock (Transformers: The Last Knight), Nathalie Baye (Juste la Fin du Monde) και Dominic West (Tomb Raider).

    Η μόνη αξιοσημείωτη αλλαγή εντοπίζεται στη θέση του σκηνοθέτη με τον Michael Engler που μπορεί να μην είχε μεγάλη κινηματογραφική εμπειρία αλλά ήταν από τους βασικούς σκηνοθέτες της σειράς, να δίνει την σκυτάλη στον Simon Curtis (My Week with Marilyn, Goodbye Christopher Robin), έναν πιο... "κινηματογραφικό" σκηνοθέτη που όμως καταπιάνεται με τα δρώμενα του Downton Abbey για πρώτη φορά.

    Ραντεβού στα τέλη Δεκεμβρίου στις σκοτεινές αίθουσες ...με την ελπίδα να είναι κανονικά ανοιχτές φυσικά!


    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Είναι επίσημο. Αυτά τα Χριστούγεννα θα επιστρέψουμε στην Downton Abbey! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top