F M.O.D.O.K. trailer: Ο "υπέρτατος" villain της Marvel χάνει τελείως τον έλεγχο, στην ξεκαρδιστική animated σειρά του Hulu - FilmBoy M.O.D.O.K. trailer: Ο "υπέρτατος" villain της Marvel χάνει τελείως τον έλεγχο, στην ξεκαρδιστική animated σειρά του Hulu - FilmBoy
  • Latest News

    M.O.D.O.K. trailer: Ο "υπέρτατος" villain της Marvel χάνει τελείως τον έλεγχο, στην ξεκαρδιστική animated σειρά του Hulu


    Πριν τρία περίπου χρόνια, η Marvel Television του Jeph Loeb έβαλε στα σκαριά ένα νέο τηλεοπτικό υπο-σύμπαν που θα απαρτιζόταν από σειρές κινουμένων σχεδίων προορισμένες για ενηλίκους, με τα M.O.D.O.K., Hit-Monkey, Tigra and Dazzler και Howard the Duck, να παίρνουν το πράσινο φως ώστε στο μέλλον να υπάρξει μια crossover σειρά με τίτλο The Offenders.

    Όταν η Marvel Television συγχωνεύτηκε με τα Marvel Studios, ο Kevin Feige αποφάσισε να βάλει φρένο στα σχέδια του Loeb (η σχέση των δύο άλλωστε ποτέ δεν ήταν και η καλύτερη), συνεχίζοντας την παραγωγή μόνο των M.O.D.O.K. και Hit-Monkey και μάλιστα ως stand-alone σειρές, με το πρώτο να είναι αισίως έτοιμο να κάνει πρεμιέρα.

    M.O.D.O.K. = Mental Organism Designed Only for Killing! 
    Το alter ego του George Tarleton, ένας από τους πιο δημοφιλείς villains της Marvel, είναι αυτό το κυριολεκτικά χοντροκέφαλο πλάσμα που αιωρείται στην hoverchair του και σκοπό έχει, τί άλλο από το κατακτήσει τον κόσμο. 
    Ταυτόχρονα όμως έχει να διαχειριστεί και μια δυσλειτουργική οικογένεια αλλά και την κρίση μέσης ηλικίας που περνάει!

    Δημιουργός της σειράς είναι ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Patton Oswalt (A.P. Bio), ο οποίος δανείζει την φωνή του και στον κεντρικό ήρωα, μαζί με τον Jordan Blum του American Dad.

    Υπεύθυνη για το animation είναι η Stoopid Buddy Stoodios (Crossing Swords, SuperMansion).

    Τα 10 πρώτα επεισόδια του M.O.D.O.K. θα ανέβουν στο Hulu στις 21 Μαΐου, με τη σειρά να έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερο κύκλο. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: M.O.D.O.K. trailer: Ο "υπέρτατος" villain της Marvel χάνει τελείως τον έλεγχο, στην ξεκαρδιστική animated σειρά του Hulu Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top