F Timeless trailer: Ο αγώνας για τη διάσωση της ιστορίας συνεχίζεται στη 2η σεζόν - FilmBoy Timeless trailer: Ο αγώνας για τη διάσωση της ιστορίας συνεχίζεται στη 2η σεζόν - FilmBoy
  • Latest News

    Timeless trailer: Ο αγώνας για τη διάσωση της ιστορίας συνεχίζεται στη 2η σεζόν


    Παρότι έκανε πρεμιέρα με αρκετά υψηλές προσδοκίες, το Timeless γρήγορα αποδείχτηκε ότι δεν είναι κάτι περισσότερο από μια “ελαφριά” time-travel σειρά που χαζεύεις παρά παρακολουθείς για να περάσει η ώρα.

    Παρότι τα νούμερα θεαματικότητας ξεκίνησαν αρκετά καλά, επεισόδιο με επεισόδιο έπεφταν, με τη κατρακύλα να μην έχει σταματημό. 
    Εκεί γύρω στο Μάιο, που τα κανάλια αποφασίζουν για το νέο τους πρόγραμμα, το NBC ανακοίνωσε το κόψιμο της σειράς, όμως τρεις μέρες αργότερα άλλαξε την απόφασή του και την ανανέωσε! 

    Οι οπαδοί της πανηγύριζαν πως κατάφεραν με τα petitions τους να πετύχουν την ανανέωση, κάτι που μάλλον δεν έχει και μεγάλη δόση αλήθειας, με το κανάλι να μην επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει.

    Όπως και να ‘χει, το Timeless επιστρέφει με το πρώτο από τα 10 νέα επεισόδια να έρχεται στις 11 Μαρτίου, συνεχίζοντας την ιστορία των τριών χρονοταξιδευτών Lucy, Wyatt και Rufus που σύμμαχοι πια με τον Flynn προσπαθούν να σταματήσουν την οργάνωση Rittenhouse που θέλει να αλλάξει το ρουν της ιστορίας κατά το δοκούν.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Timeless trailer: Ο αγώνας για τη διάσωση της ιστορίας συνεχίζεται στη 2η σεζόν Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top