F Venom: Let There Be Carnage trailer: Tom Hardy εναντίον Woody Harrelson στο sequel του αμφιλεγόμενου anti-hero movie! - FilmBoy Venom: Let There Be Carnage trailer: Tom Hardy εναντίον Woody Harrelson στο sequel του αμφιλεγόμενου anti-hero movie! - FilmBoy
  • Latest News

    Venom: Let There Be Carnage trailer: Tom Hardy εναντίον Woody Harrelson στο sequel του αμφιλεγόμενου anti-hero movie!


    Μετράμε αισίως 23 χρόνια από την ημέρα που η Sony αγόρασε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του Spider-Man από την Marvel, όμως για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μπορεί αυτή να υπήρξε άκρως κερδοφόρα για την πρώτη και σωτήρια για την δεύτερη που τότε βρισκόταν σε κακή οικονομική κατάσταση, η γιαπωνέζικη πολυεθνική -με εξαίρεση τις δύο πρώτες ταινίες του Sam Raimi και το SpiderVerse- δεν κατάφερε να απογειώσει το κινηματογραφικού στάτους του ίσως πιο αγαπημένου υπερήρωα, για να μη πω κάτι χειρότερο...

    Η προ τριετίας νέα συμφωνία των δύο εταιριών για μια περίεργη συνδιαχείρηση έδωσε την ευκαιρία στον Spidey να μπει στην παρέα των Avengers και του MCU, ενώ ταυτόχρονα η Sony κέρδισε την ευκαιρία να υλοποιήσει το πολυπόθητο Sony's Marvel Universe ή Sony Pictures Universe of Marvel Characters όπως είναι ο επίσημος αλλά πολύ πιο μακρύς τίτλος.

    Με τη πρώτη της ταινία, η Sony προσπάθησε να "ξεπλύνει" την ρετσινιά του Spider-Man 3 και του τρόπου που εκείνη η ταινία διαχειρίστηκε έναν από τους πιο αγαπημένους antagonists, τον Venom
    Παρότι η παραγωγή έμοιαζε να έχει κάνει όλα τα σωστά βήματα με την επιλογή αξιόλογων συντελεστών, τίποτα δεν λειτούργησε. 
    Η ταινία πήρε μέτριες προς κακές κριτικές, ωστόσο το fanboy-ικό κοινό διαφώνησε δίνοντας όχι μόνο την ψήφο εμπιστοσύνης του (B+ στο CinemaScore και 81% στο RT) αλλά και τον οβολό του, με το Venom να ανακηρύσσεται σημαντική εμπορική επιτυχία.

    Το sequel ήταν αναπόφευκτο, με τον νέο antagonist να έχει γίνει ήδη γνωστός από τη πρώτη ταινία και να μην είναι άλλος από τον τον Carnage.

    Οι παραγωγοί, καλώς ή κακώς, επέλεξαν να μην ανακατέψουν την πολύ την τράπουλα, κρατώντας την Kelly Marcel ως σεναριογράφο (η οποία ήταν υπεύθυνη για κάποια τελευταία rewrites στη πρώτη ταινία), με την μόνη ουσιαστική αλλαγή να είναι εκείνη του σκηνοθέτη, με τον Andy Serkis (Mowgli) να αντικαθιστά τον Ruben Fleischer υποχρεωτικά μιας και ο δεύτερος ήταν απασχολημένος με το Zombieland: Double Tap.

    Όσον αφορά το cast, Tom Hardy και Michelle Williams επιστρέφουν, με τον Woody Harrelson (όπως ήταν ήδη γνωστό) να υποδύεται τον Carnage και την Naomie Harris (Black and Blue) να βρίσκεται δίπλα του ως Shriek.

    Το Venom: Let There Be Carnage έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του από τον Φεβρουάριο του '20, με την ταινία να ήταν προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο που μας πέρασε. 
    Ωστόσο λόγω των γνωστών συνθηκών, όλο το πρόγραμμα πήγε πίσω με αποτέλεσμα η νέα περιπέτεια του Venom να καταφτάνει αρχικά στις αμερικάνικες αίθουσες στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου και περίπου δύο εβδομάδες αργότερα και στα μέρη μας.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Venom: Let There Be Carnage trailer: Tom Hardy εναντίον Woody Harrelson στο sequel του αμφιλεγόμενου anti-hero movie! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top