F Mowgli trailer: Νέα διανομή, νέο trailer για το τηλεοπτικό πια νέο Βιβλίο της Ζούγκλας - FilmBoy Mowgli trailer: Νέα διανομή, νέο trailer για το τηλεοπτικό πια νέο Βιβλίο της Ζούγκλας - FilmBoy
  • Latest News

    Mowgli trailer: Νέα διανομή, νέο trailer για το τηλεοπτικό πια νέο Βιβλίο της Ζούγκλας


    Το περασμένο Μάιο έκανε, και με μεγάλη καθυστέρηση, πρεμιέρα το πρώτο trailer του Mowgli, της νέας διασκευής του κλασσικού βιβλίου του Rudyard Kipling, The Jungle Book, που υποσχόταν μια πιο σκοτεινή και πιο πιστή στο βιβλίο εκδοχή σε σχέση με το Disney-ικό, εξαιρετικό κατά τ' άλλα δημιούργημα του Jon Favreau.

    Οι αντιδράσεις για εκείνο το trailer σίγουρα δεν ήταν αρνητικές, αλλά ήταν αρκετά μετριοπαθείς, και για να είμαστε ειλικρινής, δεν προκάλεσε παρά ελάχιστο hype για μια ταινία ιδιαίτερα μεγάλου κόστους.
    Φαίνεται λοιπόν ότι η Warner "διάβασε" τους οιωνούς και δυο μήνες αργότερα συμφώνησε να παραδώσει τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής στο Netflix.


    Όντας μια ταινία που δείχνει αρκετά εντυπωσιακή οπτικά, ήταν σίγουρα στενάχωρο που δεν θα τη δούμε σε μια μεγάλη κινηματογραφική οθόνη αλλά στη τηλεόραση του σπιτιού μας, αλλά ταυτόχρονα αποκάλυπτε ότι αυτή η κίνηση έδειχνε ότι η Warner δεν της είχε εμπιστοσύνη, κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι δεν είναι και ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα.

    Κανείς δε νομίζω ότι... έβαλε τη γάτα του να κλαίει με αυτή την αλλαγή, όμως με τη ταινία να κυκλοφορεί σε λιγότερο από ένα μήνα, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα τελείως διαφορετικό trailer, με το νέο μοντάζ να παρουσιάζει μια ουσιαστικά παιδική ταινία, αφήνοντας στην άκρη το σκοτεινό χαρακτήρα της που μέχρι πρόσφατα διαφήμιζε, και ήταν και το χαρακτηριστικό που την έκανε να ξεχωρίζει.

    Ένα διαφορετικό trailer δε σημαίνει και διαφορετική ταινία, άλλωστε το Netflix δεν άλλαξε κάτι στο final cut, αλλά σίγουρα το νέο υλικό μας κάνει να στεναχωριόμαστε ακόμη λιγότερο που δε θα έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε στη μεγάλη οθόνη.

    Να υπενθυμίσουμε ότι το Mowgli έχει σκηνοθετήσει ο Andy Serkis (Breathe) με τους Rohan Chand (The Hundrend-Foot Journey), Matthew Rhys (The Post) και Freida Pinto (Immortals) να έχουν τους "ανθρώπινους" ρόλους, και τους Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Naomie Harris, και Andy Serkis να δανείζουν τις φωνές τους στα cgi ζώα.

    Ραντεβού στις 7 Δεκεμβρίου στο Netflix...


    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mowgli trailer: Νέα διανομή, νέο trailer για το τηλεοπτικό πια νέο Βιβλίο της Ζούγκλας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top