F Ο Leonardo DiCaprio ετοιμάζει το αγγλόφωνο remake του οσκαρικού Another Round! - FilmBoy Ο Leonardo DiCaprio ετοιμάζει το αγγλόφωνο remake του οσκαρικού Another Round! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Leonardo DiCaprio ετοιμάζει το αγγλόφωνο remake του οσκαρικού Another Round!


    Πολύ πριν κατακτήσει το Όσκαρ καλύτερης διεθνούς ταινίας, το Druk Another Round) του Thomas Vinterberg είχε τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα.
    Ως γνωστόν, το αμερικάνικο κοινό δυσκολεύεται ιδιαίτερα με τους υπότιτλους με πολλές εταιρίες παραγωγής να σπεύδουν να πάρουν τα δικαιώματα ώστε να βάλουν μπρος την αγγλόφωνη εκδοχή της.

    Ανάμεσα σε αυτές ήταν η Canal+, η Nine Stories του Jake Gyllenhaal και η Appian Way του Leonardo DiCaprio.

    Της άτυπης αυτής δημοπρασίας, μεγάλος νικητής βγήκε ο Leo, με την Appian Way να ενώνει τις δυνάμεις της με τις Endeavor Content (Once Upon a Time in Hollywood) και την Makeready (Queen & Slim) βάζοντας μπρος το project, με την αναζήτηση σεναριογράφου να είναι η προτεραιότητά τους.

    Ο Thomas Vinterberg θα συμμετέχει μόνο ως εκτελεστικός παραγωγός, με τον DiCaprio να φαίνεται πως δεν θα μείνει μόνο πίσω από τις κάμερες, αλλά πιθανώς να έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Το νέο φυσικά δεν άρεσε στους φίλους της πρωτότυπης ταινίας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτά τα remakes γίνονται πρωταρχικά για το αμερικάνικο κοινό, αν και σίγουρα η συμμετοχή του DiCaprio θα δώσει άλλον αέρα στη παραγωγή.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Leonardo DiCaprio ετοιμάζει το αγγλόφωνο remake του οσκαρικού Another Round! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top