F Ridley Scott και Machinima ετοιμάζουν 12 sci-fi μικρού μήκους - FilmBoy Ridley Scott και Machinima ετοιμάζουν 12 sci-fi μικρού μήκους - FilmBoy
  • Latest News

    Ridley Scott και Machinima ετοιμάζουν 12 sci-fi μικρού μήκους


    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Η τεχνολογία συναντά μία από τις διάνοιες στο χώρο των sci-fi! 
    Αλλιώς, η Machinima συνάπτει συνεργασία με το Ridley Scott προκειμένου να προχωρήσουν μαζί στην παραγωγή 12 υπερσύγχρονων μικρού μήκους ταινιών επιστημονικής φαντασίας!

    Οι ιθύνοντες του γνωστού site, που αναφέρεται κυρίως σε gamers,  υπογράμμισαν πως έφτασαν σε συμφωνία με την εταιρία του Scott, την Ridley Scott and Associates, θέτοντας έτσι τις βάσεις - σύμφωνα με δικά τους λεγόμενα - για τη γέννηση νέων επικών sci-fi franchises.

    Αναλυτικά ο Allen DeBovoise, πρόεδρος και συνιδρυτής της Machinima δηλώνει:




    «Συνεργαζόμενη με τη Ridley Scott και σε συνδυασμό με τους δικούς της ταλαντούχους σκηνοθέτες, η Machinima επαληθεύει την αφοσίωση και την προσπάθεια της για το βήμα παραπάνω στην παράδοση ποιοτικού και γνήσιου υλικού στο κοινό της. 

    Συνδυάζοντας αυτό το μοναδικό μοντέλο με τη τρομερή εταιρική μας συμφωνία, πιστεύουμε πως νέες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, θα δημιουργηθούν».


    «Η RSA πάντα προσπαθούσε να επικεντρώνεται σε καινοτόμες ιδέες. 
    Με νέα μέσα να μεταμορφώνουν τον τρόπο που το κοινό συνδέεται με τις ταινίες και τους παραγωγούς, η Machinima είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης για εμάς καθώς πλέον συστηνόμαστε σε αυτό το νέο μοντέλο, παράδοσης γνήσιου υλικού στους φίλους του είδους. 

    Είναι μία τρομερή ευκαιρία για διεύρυνση των παραγωγικών ορίων και όσον αφορά το κοινό αλλά και τους παραγωγούς», 

    τόνισε με τη σειρά του ο Scott

    Ο Scott , μαζί με τον πρόεδρο της εταιρίας του, Jules Daly, θα δουλέψουν σε συνδυασμό με την Machinima προκειμένου να επιλέξουν τους σκηνοθέτες από την RSA που θα εργαστούν πάνω στις νέες ταινίες.  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ridley Scott και Machinima ετοιμάζουν 12 sci-fi μικρού μήκους Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top