F Ετοιμαστείτε για υστερίες και αφορισμούς! P. Schrader & M. Scrosese ετοιμάζουν σειρά για τα Απόκρυφα βιβλία του Χριστιανισμού! - FilmBoy Ετοιμαστείτε για υστερίες και αφορισμούς! P. Schrader & M. Scrosese ετοιμάζουν σειρά για τα Απόκρυφα βιβλία του Χριστιανισμού! - FilmBoy
  • Latest News

    Ετοιμαστείτε για υστερίες και αφορισμούς! P. Schrader & M. Scrosese ετοιμάζουν σειρά για τα Απόκρυφα βιβλία του Χριστιανισμού!



    Η σχέση του Martin Scorsese με τη θρησκεία ήταν πάντοτε επεισοδιακή. 
    Μεγαλωμένος ως Καθολικός, ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν ακολουθεί τις διδαχές της εκκλησίας αλλά έχει πάντα τον Χριστό μέσα του. 
    Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει καταπιαστεί πολλάκις με θρησκευτικά θέματα, είτε ως απλές αναφορές σε διάφορες ταινίες είτε ως κεντρικό θέμα τους όπως το Kundun, το Silence και φυσικά το The Last Temptation of Christ, προκαλώντας πάντα αντιδράσεις. 
    Ετοιμαστείτε για νέες υστερίες και αφορισμούς, γιατί έχει ήδη στα σκαριά κάτι καινούριο που σίγουρα θα προκαλέσει νέο κύμα αντιδράσεων...

    Όπως αποκάλυψε ο Paul Schrader, σεναριογράφος του The Last Temptation of Christ, σε συνέντευξή του στο The New Yorker, αυτή τη περίοδο δουλεύει -σε συνεργασία με τον Scorsese- πάνω σε μία νέα σειρά που θα αναβιώσει τα λεγόμενα Απόκρυφα βιβλία του Χριστιανισμού, πηγαίνοντας μας ουσιαστικά στην -επιτηδευμένα- άγνωστη περίοδο της γέννησης της ίδιας της θρησκείας.

    Τίτλος της θα είναι The Apostles and Apocrypha και έχει ήδη εξασφαλισμένες τρεις σεζόν, οι οποίες έχουν κλείσει θέση στο Netflix.

    Σα να βλέπω μπροστά μου τους θρησκόληπτους να καίνε tv boxes κρατώντας φωτογραφίες του Robert Powell!

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ετοιμαστείτε για υστερίες και αφορισμούς! P. Schrader & M. Scrosese ετοιμάζουν σειρά για τα Απόκρυφα βιβλία του Χριστιανισμού! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top