F Black and Blue trailer: Η αστυνομικίνα Naomie Harris είδε κάτι που δεν έπρεπε και τώρα τρέχει να σωθεί! - FilmBoy Black and Blue trailer: Η αστυνομικίνα Naomie Harris είδε κάτι που δεν έπρεπε και τώρα τρέχει να σωθεί! - FilmBoy
  • Latest News

    Black and Blue trailer: Η αστυνομικίνα Naomie Harris είδε κάτι που δεν έπρεπε και τώρα τρέχει να σωθεί!


    Λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για Όσκαρ, η Naomi Harris συμφώνησε να συμπρωταγωνιστήσει στο Rampage

    Τότε φώναζα πως δε μπορούσε να κάνει χειρότερη επιλογή και πέσατε να με φάτε
    Δυο χρόνια αργότερα, ορίστε τα αποτελέσματα...

    Στο Black & Blue υποδύεται την Alicia West, μια νέα αστυνομικό που βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και γίνεται μάρτυρας μιας δολοφονίας ενός μικρέμπορου ναρκωτικών από έναν συνάδελφό της. 

    Με το όλο περιστατικό να έχει καταγραφεί στη κάμερα της στολής της και εκείνη να είναι αποφασισμένη να το παραδώσει στο τμήμα, ξαφνικά βρίσκεται στη θέση του θηράματος με συναδέλφους αλλά και κακοποιούς να την κυνηγούν αλύπητα.

    Το σενάριο του Black and Blue έχει γράψει ο Peter Dowling (Reasonable Doubt) και το σκηνοθέτησε ο Deon Taylor (The Intruder). 

    Το trailer δεν είναι κακό αλλά, για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οι συντελεστές δεν εγγυώνται κάτι περισσότερο από μια περιπετειώδη βιντεοταινία.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Frank Grillo (Wheelman), Tyrese Gibson (The Fate of the Furious) και Mike Colter (Luke Cage).

    Το Black and Blue έρχεται στις αίθουσες στα τέλη Οκτώβρη. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Black and Blue trailer: Η αστυνομικίνα Naomie Harris είδε κάτι που δεν έπρεπε και τώρα τρέχει να σωθεί! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top