F Η Olivia Colman θα ζήσει μια παλιομοδίτικη ρομαντική ιστορία, στη νέα ταινία του Sam Mendes! - FilmBoy Η Olivia Colman θα ζήσει μια παλιομοδίτικη ρομαντική ιστορία, στη νέα ταινία του Sam Mendes! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Olivia Colman θα ζήσει μια παλιομοδίτικη ρομαντική ιστορία, στη νέα ταινία του Sam Mendes!


    Ο Sam Mendes έχει καταπιαστεί στη καριέρα του με πολλά και διαφορετικά είδη, από γκανγστερικά δράματα (Road to Perdition), μέχρι πολεμικές περιπέτειες (Jarhead) και από mainstream blockbusterιές (Skyfall) μέχρι μικρές κοινωνικές κομεντί (Away We Go), και φυσικά το εκτός κατηγοριών American Beauty.

    Δύο χρόνια μετά το 1917, ο Άγγλος δημιουργός επιστρέφει σε ένα είδος που αδίκως σχεδόν έχουμε ξεχάσει πως είχε ξανασχοληθεί (Revolutionary Road), το ρομαντικό δράμα, με τη νέα του ταινία να τιτλοφορείται Empire of Light.

    Η επίσημη ανακοίνωση της Fox Searchlight δυστυχώς δεν αναφέρει περισσότερες λεοπτομέρειες για την πλοκή εκτός του ότι θα λαμβάνει χώρα στις νότιες ακτές της Βρετανίας, μέσα και γύρω από έναν παλιό, όμορφο κινηματογράφο. 
    Sold!

    Το Empire of Light θα είναι η πρώτη 100% δική του ταινία, αφού για πρώτη φορά θα σκηνοθετήσει ένα ολόδικό του σενάριο. 
    Έναν από τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχει η Olivia Colman (The Father), με τον δεύτερο να αναζητείται.

    Το μόνο σίγουρο είναι πως η ταινία θα είναι πανέμορφη, αφού ο Mendes θα συνεργαστεί για τρίτη φορά στη καριέρα του με τον μεγάλο Roger Deakins, ο οποίος θα είναι ο διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας.
    Το Empire of Light αναμένεται στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Olivia Colman θα ζήσει μια παλιομοδίτικη ρομαντική ιστορία, στη νέα ταινία του Sam Mendes! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top