F The Father trailer: Anthony Hopkins & Olivia Colman σε ένα δυνατό οικογενειακό δράμα που πάει καρφί στο κόκκινο χαλί! - FilmBoy The Father trailer: Anthony Hopkins & Olivia Colman σε ένα δυνατό οικογενειακό δράμα που πάει καρφί στο κόκκινο χαλί! - FilmBoy
  • Latest News

    The Father trailer: Anthony Hopkins & Olivia Colman σε ένα δυνατό οικογενειακό δράμα που πάει καρφί στο κόκκινο χαλί!



    Είναι ηθοποιοί που ποτέ δε φαντάστηκες ως συμπρωταγωνιστές και από τη πρώτη σκηνή που τους βλέπεις μαζί απορείς γιατί αυτοί δεν είχαν ξανασυνεργαστεί. 
    Αυτή ήταν η αντίδραση που είχα στη δημοσίευση του trailer του The Father της νέας δραματικής ταινίας με τους Anthony Hopkins και Olivia Colman.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο γαλλικό θεατρικό έργο του Γάλλου Florian Zeller, ο οποίος εδώ κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο πίσω από τη κάμερα, αναθέτοντας τη σεναριακή διασκευή στον Christopher Hampton (Atonement).

    Η ιστορία μας συστήνει τον Anthony, έναν ηλικιωμένα άνδρα γεμάτο ζωντάνια και ενέργεια, ο νους του οποίου όμως αρχίζει να μην τον υπακούει. 
    Η κόρη του, Anne δε μπορεί να τον περιποιείται καθημερινά και προσπαθεί να του φέρει μια γυναίκα για να τον βοηθάει, όμως εκείνος αρνείται, ενώ ταυτόχρονα μέρα με τη μέρα χάνει την αίσθηση με τη πραγματικότητα.

    Η ταινία καταπιάνεται παράλληλα με τον τρόπο που πατέρας και κόρη αντιλαμβάνονται και ανταπεξέρχονται στη νέα πραγματικότητα, με τον Anthony να χάνει τις μνήμες και τη ταυτότητά του και την Anne να προσπαθεί να δεχτεί πως χάνει τον πατέρα της παρότι τον έχει ολοζώντανο μπροστά της.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Mark Gatiss (The Favourite), Olivia Williams (Victoria & Abdul) και Imogen Poots (Vivarium).

    Το The Father (ελλείψει άλλων μεγάλων φεστιβάλ) έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Sundance όπου αποθεώθηκε και μέσα στο χειμώνα θα βγει στις αίθουσες παγκοσμίως (σε όσες είναι ανοιχτές) έτοιμο για να χτυπήσει τη πόρτα των μεγάλων βραβείων.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Father trailer: Anthony Hopkins & Olivia Colman σε ένα δυνατό οικογενειακό δράμα που πάει καρφί στο κόκκινο χαλί! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top