F Comme des Garçons trailer: Τα κορίτσια παίζουν μπάλα και γράφουν ιστορία, στην ρετρό αλλά άκρως επίκαιρη γαλλική κομεντί! - FilmBoy Comme des Garçons trailer: Τα κορίτσια παίζουν μπάλα και γράφουν ιστορία, στην ρετρό αλλά άκρως επίκαιρη γαλλική κομεντί! - FilmBoy
  • Latest News

    Comme des Garçons trailer: Τα κορίτσια παίζουν μπάλα και γράφουν ιστορία, στην ρετρό αλλά άκρως επίκαιρη γαλλική κομεντί!


    Ρενς, Γαλλία 1969. Ο 30χρονος Paul Coutard είναι ένας γοητευτικός γυναικάς δημοσιογράφος της αθλητικής εφημερίδας Le Champenois. 
    Ως τιμωρία για μια απρεπή συμπεριφορά του, ο αρχισυντάκτης τού αναθέτει να διοργανώσει την ετήσια γιορτή της εφημερίδας. 
    Περισσότερο ως αστείο, έχει την ιδέα να οργανώσει έναν γυναικείο αγώνα ποδοσφαίρου, κάτι ανήκουστο για την εποχή. 
    Κανείς δε περίμενε πως μαζί με τις παίκτριες του θα άλλαζαν την ιστορία του αθλήματος για όλη τη χώρα..

    Εμπνευσμένος από μια πραγματική ιστορία που άκουσε τυχαία στο ραδιόφωνο, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Julien Hallard ανέπτυξε και μας παρουσιάζει μια γλυκιά, αστεία, ρετρό αλλά και ταυτόχρονα μοντέρνα κομεντί για τη γυναικεία χειραφέτηση, το γυναικείο πείσμα και το ποδόσφαιρο!

    Στο πρωταγωνιστικό ρόλο του γυναικά δημοσιογράφου βρίσκουμε τον δημοφιλή κωμικό Max Boublil που αγαπήσαμε από Τα Παλιόπαιδα δίπλα στον Alain Chabat, ενώ ανάμεσα στις ποδοσφαιρίστριες εμφανίζονται οι Solène Rigot (17 Filles), η Zoé Héran (Tomboy), η Mona Walravens (La Vie d'Adèle) και η Vanessa Guide (Les Nouvelles Aventures d'Aladin).

    Το Comme des Garçons είχε μια εξαιρετική κριτική και εμπορική πορεία στους γαλλικούς κινηματογράφους και μέσα στο καλοκαίρι, θα προβληθεί και στη χώρα μας με τον τίτλο Κορίτσια στο Γήπεδο.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comme des Garçons trailer: Τα κορίτσια παίζουν μπάλα και γράφουν ιστορία, στην ρετρό αλλά άκρως επίκαιρη γαλλική κομεντί! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top