F Jupiter's Legacy trailer: Δεν είναι εύκολο να είσαι απόγονος υπερήρωα, μας λέει η νέα σειρά του Netflix! - FilmBoy Jupiter's Legacy trailer: Δεν είναι εύκολο να είσαι απόγονος υπερήρωα, μας λέει η νέα σειρά του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Jupiter's Legacy trailer: Δεν είναι εύκολο να είσαι απόγονος υπερήρωα, μας λέει η νέα σειρά του Netflix!


    Οι πρόσφατες επιτυχίες των The Boys και Umbrella Academy απέδειξαν πως οι υπερηρωικές ομάδες, ακόμα κι αν δεν ανήκουν σε κάποια από τις μεγάλες "οικογένειες" της Marvel ή της DC, μπορούν να μεταπηδήσουν στις streaming πλατφόρμες με μεγάλη επιτυχία. 
    Αν τα καταφέρνουν τόσο καλά μεταφορές σχετικά άγνωστων κόμικ, πως μπορείς να αγνοήσεις τη διασκευή ενός έργου του μεγάλου Mark Millar (Kingsman, Wanted, Kick-Ass, Logan, Civil War);

    Το πρώτο τεύχος του Jupiter's Legacy κυκλοφόρησε από την Image Comics το 2013. 
    Η ιστορία του ξεκινάει περίπου 90 χρόνια πριν, όταν έξι φίλοι φτάνουν με ένα σκάφος σε ένα μυστηριώδες νησί στα ανοιχτά του Πράσινου Ακρωτηρίου. 
    Αυτό που βρίσκουν εκεί τους δίνει υπερφυσικές δυνάμεις, με τους έξι τους να γίνονται οι πρώτοι υπερήρωες της ανθρωπότητας. 
    Fast forward στο σήμερα, οι ήρωες έχουν φτάσει σε μια ηλικία που πρέπει να παραδώσουν τη δάδα στα βλαστάρια τους που έχουν κληρονομήσει τις δυνάμεις τους, με την αλλαγή φρουράς να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και από τη μία και από την άλλη πλευρά.

    Ο Lorenzo di Bonaventura είχε αγοράσει τα δικαιώματα του κόμικ το 2015 με σκοπό την κινηματογραφική του διασκευή, ωστόσο στη πορεία τα σχέδια άλλαξαν με το Jupiter's Legacy να μας έρχεται σε μορφή τηλεοπτικής σειράς. 
    Τα ηνία της κρατάει ο Steven S. DeKnight (Spartacus, Pacific Rim: Uprising), με τους Josh Duhamel (Battle Creek), Ben Daniels (The Exorcist), Leslie Bibb (Iron Man 2), Matt Lanter (Timeless), Mike Wade, Andrew Horton και Elena Kampouris (Sacred Lies).

    Το Jupiter's Legacy θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Μαΐου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jupiter's Legacy trailer: Δεν είναι εύκολο να είσαι απόγονος υπερήρωα, μας λέει η νέα σειρά του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top