F Four Good Days trailer: Η Glenn Close προσπαθεί να σώσει τη Mila Kunis από τα ναρκωτικά, στη νέα ταινία του Rodrigo Garcia - FilmBoy Four Good Days trailer: Η Glenn Close προσπαθεί να σώσει τη Mila Kunis από τα ναρκωτικά, στη νέα ταινία του Rodrigo Garcia - FilmBoy
  • Latest News

    Four Good Days trailer: Η Glenn Close προσπαθεί να σώσει τη Mila Kunis από τα ναρκωτικά, στη νέα ταινία του Rodrigo Garcia



    Εξπέρ των οικογενειακών δραματικών ταινιών, ειδικά εκείνων που πειρστρέφονται γύρω από τις σχέσεις των γυναικών, ο σκηνοθέτης των Nine Lives, Mother and Child και Albert Nobbs, Rodrigo García επιστρέφει με το Four Good Days.

    Η Molly είναι μια νεαρή γυναίκα εξαρτημένη στα ναρκωτικά που παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες να ξεφύγει, πάντα ξανακυλάει. 
    Αν δεν τα καταφέρει ούτε αυτή τη φορά, η κατάληξη δεν θα είναι καλή, με την Molly να ζητάει τη βοήθεια της αποξενωμένης μητέρας της ώστε να αντέξει "καθαρή" για τέσσερις ημέρες, το διάστημα που απαιτείται για να μπει στο πρόγραμμα. 
    Αυτές οι τέσσερις ημέρες μοιάζουν αιώνας με τη σχέση μάνας και κόρης να δοκιμάζονται...

    Η ταινία βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία που δημοσιεύτηκε το 2016 στην Washington Post, με τον Garcia να αναλαμβάνει τη σεναριακή διασκευή και τη σκηνοθεσία της, με πρωταγωνιστές τους Mila Kunis (Breaking News in Yuba County), Glenn Close (Hillbilly Elegy) και Stephen Root (Uncle Frank).

    Το Four Good Days έκανε πρεμιέρα στο πρόσφατο φεστιβάλ του Sundance όπου δεν πήρε καλές κριτικές με τη ταινία να βγαίνει απευθείας σε vod στις 30 Απριλίου.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Four Good Days trailer: Η Glenn Close προσπαθεί να σώσει τη Mila Kunis από τα ναρκωτικά, στη νέα ταινία του Rodrigo Garcia Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top