F Έντεκα χρόνια μετά το Never Let Me Go, ο Mark Romanek επιστρέφει με ένα δραματικό θρίλερ τρόμου! - FilmBoy Έντεκα χρόνια μετά το Never Let Me Go, ο Mark Romanek επιστρέφει με ένα δραματικό θρίλερ τρόμου! - FilmBoy
  • Latest News

    Έντεκα χρόνια μετά το Never Let Me Go, ο Mark Romanek επιστρέφει με ένα δραματικό θρίλερ τρόμου!


    Ο Mark Romanek είναι ένας σκηνοθέτης που απαιτεί να κάνει τις ταινίες του με τους δικούς του όρους, αλλιώς απλά αποχωρεί, όπως έχει κάνει πολλάκις σε αρκετά projects όπως το Wolfman, και επιστρέφει στα music videos του που διόλου άδικα, θεωρείται ζωντανός θρύλος. 
    Αυτός είναι ο λόγος που σε 35+ χρόνια καριέρας, μας έχει δώσει μόλις 3 ταινίες, όμως αυτός είναι και ο λόγος που τουλάχιστον οι δύο πιο πρόσφατες, One Hour Photo και Never Let Me Go είναι πραγματικά διαμάντια.

    Προσφάτως, τον θυμηθήκαμε όταν είδαμε τον αριστουργηματικό πιλότο του Tales from the Loop και τον νοσταλγήσαμε. 
    Για καλή μας τύχη, σύμφωνα με το Deadline, ο Romanek είναι έτοιμος να επιστρέφει!

    Η νέα του ταινία θα έχει τίτλο Mother Land, θα είναι μια παραγωγή της 21 Laps του Shawn Levy και της Lionsgate, με τους Kevin Coughlin & Ryan Grassby (Mean Dreams) να έχουν γράψει το σενάριο.

    Η ιστορία μας συστήνει μια οικογένεια, το σπίτι της οποίας θεωρείται στοιχειωμένο από κακά πνεύματα εδώ και πολλά χρόνια. 
    Η πραγματικότητα στην οποία ζούσαν όμως ξαφνικά διαταράσσεται όταν τα παιδιά αρχίζουν να αμφισβητούν την ύπαρξη των εν λόγω πνευμάτων.

    Η πρόεδρος της Lionsgate, Erin Westerman, ανακοίνωσε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τη συμφωνία με τον Romanek αλλά, μέχρι το Mother Land να μπει στο στούντιο, ας κρατάμε μικρό καλάθι.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έντεκα χρόνια μετά το Never Let Me Go, ο Mark Romanek επιστρέφει με ένα δραματικό θρίλερ τρόμου! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top